Skocz do zawartości
iirasek

Edition38: 30.08-01.09.2013

Rekomendowane odpowiedzi

A Ty Macko??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Przepraszam wszystkich ze strony organizacyjno technicznej za lipna impreze.

akurat o to Zibi to raczej pretensji nikt nie ma. bo organizacja byla ok. inne sprawy zawiodly.

Kwiatek masz prawo do swojego zdania z ktorym ja mam prawo sie nie zgadzac.

aczkolwiek zdania nt jezdzenia po pijaku a szczegolnie po ciemku nie zmienie.

masz dziecko i oby jemu nic sie nie stalo z powodu pijanego kierowcy..... wtedy inaczej do tego podejdziesz i moze zrozumiesz ze lepiej polozyc na glebe pijanego niz zeby jechal i zrobil komus krzywde.

i to nie ma nic wspolnego z wulgarnoscia tylko ze zdrowym rozsadkiem (mimo ze po pijaku). lepiej sama siebie zapytaj dlaczego nic nie zrobilas zeby Romka zatrzymac.

aaaa i nie bronie tego ze sposob jaki obralem byl najlepszy!!!!

Edytowane przez chudy_lis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za mało chyba pijecie :P

Na E38 zawsze było i będzie grubo. Przy piwku pod parasolem to ja mogę sobie z rodzicami posiedzieć a tu jest zawsze balet.

Jeżeli ktoś przyjeżdża się wyspać to chyba ta impreza jest nie dla niego.

Mi wszystko pasowało, dzięki za organizację stara ekipo i pozdrawiam świeżo poznanych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A Ty Macko??

ale o co chodzi ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy byles zadowolony.

odpowiem za Ciebie - nie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chudy zrobilam bo ja akutat jako jedyna co roku jestem trzezwa na e38 a ty go tak powstrzymywales ze i tak dostal kluczyki i pojechal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Za mało chyba pijecie
zgadzam sie w zupelnosci, jakbym sie natrabal tak zebym nie pamietal, to pewnie byloby ok ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Za mało chyba pijecie

spidi w piatek Cię nie było a wtedy się piło ;)

i nic przyjemnego jak po przepiciu w sobotę o 7 rano ktoś włącza muze na maxa

bo on już spać nie musi ...

i tak dobrze że nie doszło do rękoczynów ;)

Edytowane przez matho78

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to do szkód dodam przednią szybę w astrze.... Jak wyjeżdżałem to dopiero przy bramie zauważyłem że pęknięta.

Trzeba dzwonić żeby wymienili....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
czy byles zadowolony.

odpowiem za Ciebie - nie

nie musisz tak nie byłem zadowolony

sam wiesz że jak bym w sobote w południe nie wypił to tez bym pojechał do domu ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i co ta Twoja trzezwosc pomogla? trzezwy z pijanym raczej zadko sie dogada. ja bynajmniej probowalem......

niech Roman sam sie wypowie ale z tego co rozmawialismy to on nie ma do mnie urazy a wrecz mozna by powiedziec ze jest mi troche wdzieczny. nie za to ze go polozylem na glebe (bo tak jak pisalem nie byla to najlepsza forma).ale za to ze probowalem go uchronic od potencjalnych skutkow.

cieszy mnie to ze kolejna osoba na swiecie pomysli 2 razy zanim wsiadzie po pijaku do auta. i nie ma to znaczenia czy to srodek miasta czy edycja czy pole na ktorym stoi 1 drzewo.

w niedziele mnie nie bylo wiec nie wiem jaki byl scenariusz ale podobno Zibi po pijaku swoje auto uszkodzil. dobrze ze tylko auto a nie czlowieka. zapewne tez bylas trzezwa.

i dopisuje jeszcze raz !! PODOBNO!!

---------- Dodano o 23:01 ---------- Poprzednia wiadomość o 22:54 ----------

juz dawno nie bylo tkiego ruchu na forum. szkoda ze ten ruch jest w tym temacie a nie innym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zachowujecie sie jak dzieci z przedszkola skarzac co kto zrobil, zenada.

Chudy skoro w niedziele Cie nie bylo to sie nie wypowiadaj jak nie znasz scenariusza(a tak dla twojej wiadomosci zibi w niedziele nie pil). Co do Romka to niech on sam sie wypowie a nie juz druga osoba z kolei wypowiada sie za niego...a trzezwosc pomogla i Ci ktorych to dotyczy wiedza o co chodzi a Tobie tlumaczyc sie nie musze...a Ty tak go uchroniles ze i tak kluczyki dostal a to ze nie pojechal daleko to nie twoja zasluga...wiec na nic te twoje metody...

Adam nie rozumiem do kogo masz pretensje o peknieta szybe, bo my Tobie jej nie uszkodzilismy...

Matcho78 ja przelezalam 2 noce w namiocie nie spiac bo ludzie sie bawili i do nikogo pretensji nie mam, bo to byla moja siodma edycja i wiem ze tam nie ma spania w normalnych cichych warunkach....jesli ktos w czasie edycji chce sie wyspac to niech nocuje poza polem namiotowym...

Luke nie wypowiadaj sie za wszystkich ze impreza upadla, stalo sie tak dla waszej grupki ale reszta wyraza chec przyjechania w przyszlym roku, pamietaj nie byliscie tylko wy w kilka osob na tej edycji ale byli tez inni i oni nadal chca przyjezdzac...

I tak zaczelo sie od wyrzuconego grilla kupionego za prywatne pieniadze i jeszcze raz zaznaczam nikt na niego nie zbieral na zeszlej edycji a skonczylo sie na wypominaniu co kto zrobil, nie podobalo sie trudno, wszystkim nie da rady dogodzic. W przyszlym roku bedzie stara sprawdzona ekipa i przynajmniej nie bedzie glupich szczeniackich dyskusji na forum....widocznie to nie wasza bajka...

Edytowane przez kwiatuszek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pretensji nie mam do nikogo, opisałem tylko fakt. Prosto i jasno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o mamo ale afera... ja powiem tak.. dawno nie byłem na takiej zaj...tej imprezie i myśle że o to chodziło, żeby zabaletować na kempingu i zobaczyć lepsze wózki przy okazji na placu, dwie pieczenie na 1 grillu :) ekipa i organizacja była najlepsza i będe zawsze miło wspominał to e38. od razu po powrocie zapowiedziałem że za rok tam wracam, ale pomyślałem że chyba z rodzinką...może tak zróbmy dla odmiany i będzie spokojniej...dzięki za spoko przyjęcie +goście :) a i chudy pjona za tego klucza, życie żeś mi uratował pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyle ile ludzi tyle charakterow i zdan nie da sie wszystkim dogodzic tak mysle pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ! i od razu napisze o qurwa!!!!! ludzie co wy piszecie zastanowcie sie 2 x zanim napiszecie! ja idealny nie jestem ale (zaznaczam) staram sie chociaz byc. napisze kilka uwag tez od siebie, a pierwsze to TO ze niech kazdy wypowiada sie w swoim temacie i o swojej osobie tak bedzie najlepiej! to co powiedzialem sie nie wypieram bron panie boze. ale nie kieruje zadnej urazy do zibiego i justyny za organizacje. zaden z WAS nie napisal na samym poczatku: DZieki za organizacje i ogarniecie tego wszystkiego! a i teraz w tym momencie stane po stronie zibiego i nie to ze jest moim kolega ale jako osoba postronna i napisze ze nikt na czas nie wplacil KASY zeby chlop mogl zalatwic wszystko przed czasem tylko placil ze swojej kasy i z tego co kapnelo na konto, chlop ma remont w domu i podjal sie tego zeby to poprowadzic a wy jezdzicie po nim jak po lysej kobyle. szczerze mowiac ja olal bym to bo widze ze nie wszystkim idzie dogodzic . to ze se latal z golum tylkiem jego rzecz (moze lubi) ? to ze rozwalil se auto to na wlasne zyczenie, jego mial do tego prawo, w zeszlym roku tez szalal i nic nikomu sie nie stalo. a to ze nie jestem z tego roku zadowolony to tylko dlatego ze jakies sie grupki porobily, w zeszlym roku moglismy posiedziec pogadac powyglupiac sie . co do muzy - bylo glosno ale jak wiadomo na stype nie zjechalismy sie , druga sprawa jesli bylo komus za glosno mogl wyrazic swoja opinie. ja to uczynilem ale tylko dlatego ze w pewnym momencie umcyk umcyk przerosl moja granice wytrzymalosci, i wystrzelilem jak guma z gaci zeby chlopom przykrecic podkreslam przykrecic a nie wylaczyc. za pewne nie bylo to dobre z mojej strony ale mam nadzieje ze chlopaki nie maja do mnie zalu (spidi i reszta) jestesmy na obczyznie i nie potrafimy w tak prostych sprawach panowie sie zorganizowac a nie wspomne dogadac jak ludzie, badzmy powazni. za pewne ktos mi zaraz napisze no roman w zeszlym roku tos byl powazny jak h.u.j ale nie dopisujmy se jakis swoich zaslug co zrobilem zeby bylo a co nie bo to naprawde zbedne .ja tez stracilem moj stolik i co? mam pisac do zibiego oddaj mi kase ? czasami takie rzeczy sie dzieja i musimy sie z tym liczyc. co do grilla - to tez napisze fajnie jest siedziec i podchodzic jak ktos zrobi (maciej to akurat o tobie bo poswieciles tez czasu ) a i nikt na koniec specjalnie nie wyzucil jakiego kolwiek jedzenia po zlosci dla zrozumienia panowie, co do gazebo czesc ludzi w niedziele zostala i skladala to i nikt nie szarpal nie rozrywal i nie gial rurek, bo nawet kabel sluzacy jako linka zostal zebrany i schowany nie poszedl na smietnik. jestem tez zarzenowany ze tak sie rozegralo to wszystko, ciesze sie ze poznalem wkoncu osoby z ktorymi tylko bylem na telefonie . a i na koniec dodam ze dziekuje za organizacje , "glupie moze ktos nazwie sprzety muzyczne " za grilla takiego a nie innego bo bysmy mieli 20 roznych , za prad bo by byla zapewne swieczka i zaspiewali bysmy se chyba: plonie ognisko w lesie...... to chyba tyle z mojej strony jak se przypomne jeszcze co to napisze. bo zaraz wychodze do pracy .

a zapomnial bym biezcie tez pod uwage to ze skorzystalisie u zibiego z prysznica w zimnej wodzi ebo w zimnej wodzi ale byl . to tak na marginesie . zapewne posypia sie na mnie tez h.u.j.e trudno jesli tak to przezyje nie jestem osoba dwu licowa ze jedno tak gadam a robie co innego. pozdrawiam was i sorry za byki

Edytowane przez ROMEO80

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mysle Romek ze skwitowales to w najlepszy sposob jaki bylo mozna.

i nie uwazam zeby mialy sie za co posypac uje na Twoja rozczochrana.

z czescia tego co napisales sie zgadzam z czescia nie do konca ale nie ma sensu dalej ciagnac dyskusji.

z jednym zgadzam sie w 100% i rzeczywiscie podziekowania za zorganizowanie imprezy sie naleza. co do organizacji nie mialem i nie mam pretensji bo nawet u gory napisalem ze o to chyba nikt pretensji nie ma (bynajmniej nie ja). nie napisalem dziekuje a sie nalezy w 100%. wiec DZIEKUJE. i szczerze nie ma w tym ani przekasu ani zlosliwosci ani ironii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jednym się podobało drugim nie i tyle w temacie

i nie ma co tu wyliczać na palcach których jest więcej

tak czy siak coś w tym roku poszło nie tak

bo rok temu takich spięć nie było i wszyscy byli zadowoleni :)

każdy ma prawo wyrazić swoją opinię

co też i ja uczyniłem jak ktoś poczuł się urażony to przepraszam

na organizacje nikt nie narzekał ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bylem zobaczylem i sie pobawilem. Nie spalem ale caly czas muzy sluchalem i imprezowalem. Roman mial prawo sciszyc lub wylaczyc muzyke, ale tylko on. A wy chlopaki! Tym co sie nie podobalo POZDRAWIAM. Niestety nie bylo jak w domu, na tacy nikt nic wam nie podal. Przy grilu zaden z was nie stal i serwowal jedzonka dla kazdego< kurcza mi na smietnik wyrzucili, jak przyszedlem to juz go nie bylo!!!>A jak chciales sie wyspac po robocie to trzeba bylo przyjechac w niedziele porobic zdjecia<"zeby bylo duzo...,bo duzo znaczy lepiej"> i spac w domu. I zastanow sie czlowieku!!! spotyka sie 15 chlopakow pod namiotem i ida spac o 23:00. To nie kolonia!!! dorosnijcie!!! A jak nie umisz zorganizowac sobie zabawy to nie przyjezdzaj!!! Za rok Edycjia bedzie i dalej bedzie w tym samym miejscu tylko mam nadzieje, ze ci co chca sie wyspac i maja pisac takie bzdury!!! Ze nie bylo fajnie to NIE przyjezda. Dziekuje wszystkim za milo spedzony czas!Dobra zabawa w dobrym towazystwie i do konca. <a co do muzyki z mojego plastikowego passata to mam z czego puszczac!!! Zrobilem seee.. i seee bede puszczal... bo lubie!!! Jezeli chodzi o grila trudno!!! Jezeli chodzi o gazebo TRUDNO!!! Pozdrawiam :***

---------- Dodano o 19:52 ---------- Poprzednia wiadomość o 19:50 ----------

Przepraszam za bledy! O.o

---------- Dodano o 19:55 ---------- Poprzednia wiadomość o 19:52 ----------

LUBIE ten komentarz < i przynajmniej nie bedzie glupich szczeniackich dyskusji na forum....widocznie to nie wasza bajka...>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz nasz Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności