Puszek19 Zgłoś #41 Napisano 25 Stycznia 2011 jak coś będziesz miał daj znać Radzio77789 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ROMEO80 Zgłoś #42 Napisano 25 Stycznia 2011 pany jak by ktos mial blizej ropke czyli Kent,Dover bede chetny wiecj na pw dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radzio77789 Zgłoś #43 Napisano 26 Stycznia 2011 jak coś będziesz miał daj znać Radzio77789 Odpisalem na PM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisek Zgłoś #44 Napisano 26 Stycznia 2011 ja tez jestem chetny na ropke :dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam75pl Zgłoś #45 Napisano 27 Marca 2011 A benzynki to nic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheBrave Zgłoś #46 Napisano 27 Marca 2011 A benzynki to nic? nie ale jak chcesz to gaz jest tylko muszę się fasolki najeść Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam75pl Zgłoś #47 Napisano 27 Marca 2011 gaz to tylko do kuchenki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mej Zgłoś #48 Napisano 28 Marca 2011 a benzynka do zapalniczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luke Zgłoś #49 Napisano 28 Marca 2011 jak jestescie zainteresowani to wiem ze w okolicy chlopak cos ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam75pl Zgłoś #50 Napisano 28 Marca 2011 jak jestescie zainteresowani to wiem ze w okolicy chlopak cos ma Ciut za daleko, co kupię to w drodze powrotnej spalę a benzynka do zapalniczek Ta, chciałbyś taką zapalniczkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick Zgłoś #51 Napisano 5 Kwietnia 2011 jak jestescie zainteresowani to wiem ze w okolicy chlopak cos ma A ja ok 60 mil mam i parę banieczek tez jest-jak możesz to podaj jakieś bliższe info Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luke Zgłoś #52 Napisano 5 Kwietnia 2011 Patryk, jak wroce do uk, to nie ma problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick Zgłoś #53 Napisano 5 Kwietnia 2011 Ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam75pl Zgłoś #54 Napisano 5 Kwietnia 2011 cza szukać auta z silnikiem diesla Mam namiary na gościa co po 0.90 sprzedaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisek Zgłoś #55 Napisano 5 Kwietnia 2011 cza szukać auta z silnikiem diesla Mam namiary na gościa co po 0.90 sprzedaje. to sie podziel namiarami, chetnie podjade po kilkaset literkow :dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick Zgłoś #56 Napisano 5 Kwietnia 2011 Ja mam gnojkowoza, ale za to dojścia nie mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam75pl Zgłoś #57 Napisano 7 Kwietnia 2011 to sie podziel namiarami, chetnie podjade po kilkaset literkow Sorki, on nie chce już więcej klientów bo więcej nie może paliwa ściągać Jak kogo innego znajdę to dam znać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheBrave Zgłoś #58 Napisano 7 Kwietnia 2011 trza przerobic na frytkownice Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam75pl Zgłoś #59 Napisano 7 Kwietnia 2011 trza przerobic na frytkownice no teraz to ja ponad 100 tyg potrafię wydać na paliwko Chyba tak zrobię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Puszek19 Zgłoś #60 Napisano 8 Kwietnia 2011 Ma może ktoś do sprzedania oponki 17 ? mogą być 215-45 lub 225-45 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach