ceroone Zgłoś #1 Napisano 30 Listopada 2010 Witam, W dniu dzisiejszym podmieniłem akumulatora z mojego B5 do nowego B6. Niestety po pierwszym odpaleniu na liczniku pokazuje mi się kontrolka ESP i kierownica. Teraz pytanie czy kontroli same znikną czy muszę jechać na kasowanie błędów. pozdrawiam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ramirez1 Zgłoś #2 Napisano 30 Listopada 2010 Przejedz sie kilkaset metrow,poskrecal kierownica w lewo,prawo,kontrolki powinny zgasnąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ceroone Zgłoś #3 Napisano 30 Listopada 2010 Właśnie mam nadzieje że tak się stanie... Podobnie miałem w B5 po wymianie przegubu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pikopiko Zgłoś #4 Napisano 30 Listopada 2010 Jak nie grzebałeś nic pod kierownicą to zgasną... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrZi Zgłoś #5 Napisano 30 Listopada 2010 W B5 i B6 wystarczy przejechac kilkaset metrow i kontrolki zgasna, w CC juz tak rozowo nie jest :-))) Trzeba kodowac na nowo sterowniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ceroone Zgłoś #6 Napisano 30 Listopada 2010 Przejechałem kawałek i już wszystko jest ok! Dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fcbsoci Zgłoś #7 Napisano 15 Maja 2014 A dlaczego w cc nie jest tak różowo ? A co z wersją cc z bluemotion i s/s i z tym specjalnym aku . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach