Skocz do zawartości
muniekwawa

malowanie tapicerki skorzanej

Rekomendowane odpowiedzi

zrobei kiedy lepsze foto

ogolnei fajnie wyszlo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
zrobei kiedy lepsze foto

ogolnei fajnie wyszlo

kupiłes te trzy rzeczy co muzycom Tobie podał tak ??

a powiedzcie mi jeszcze czy po zrobieniu tym skory moze ona brudzić jak sie np. usiadze w mokrej kurtce albo cos w tym stylu ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak kupilem co kazal :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a powiedzcie mi jeszcze czy po zrobieniu tym skory moze ona brudzić jak sie np. usiadze w mokrej kurtce albo cos w tym stylu ?

owszem jeśli jej nie zaimpregnujesz;p

zresztą są zestawy do renowacji skór składających się z preparatu oczyszczającego, farby tonującej i utwardzacza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,kupilem caly kompletny srodek<skora>do mojego paska.Problem jest teraz,bo zostal on wymontowany z passata 2.8 syncro 98r<tylna kanapa nie jest dzielona i ma inne mocowania a przednie fotele sa bez poduszek.Mam teraz dwa pytania-czy mozna jakos wylaczyc vagiem te poduszki w fotelach zeby nie bylo choinki?Drugie pytanie a wlasciwie prosba do posiadaczy takiego wnetrza,jak wyglada mocowanie podlokietnika z tylu-u mnie jest tylko otwor i chyba brakuje jakiegos plastiku na ktorym podlokietnik jest zaczepiony.dzieki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiecie gdzie można dostać gąbkę do fotela kierowcy bo mam półskórę ale troche już się źle siedzi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wiecie gdzie można dostać gąbkę do fotela kierowcy bo mam półskórę ale troche już się źle siedzi?

Znalazłeś kolego na to jakiś sposób?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie niestety jeszcze nie a w Volkswagenie pewnie bedzie drogo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej o tym można zapomnieć bo nie sadzę żeby takie rzeczy były w sprzedaży a jak już to cena kosmos,chyba będzie trzeba poszukać zwykłego fotela i pomodzić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakbyś gdzieś dostał taką gąbkę to możesz się podzielić informacją gdzie szukac:) można od używka ale z drugiej strony cięzko będzie znalezc idealna...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gąbka siedziska fotela kierowcy z wersji trendline/highline koszt w aso ok. 500 zł

rozwiązanie kupno używki fotela pasażera i przekłada

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi