MAPET Zgłoś #41 Napisano 23 Marca 2010 zrobei kiedy lepsze foto ogolnei fajnie wyszlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzywa Zgłoś #42 Napisano 24 Marca 2010 zrobei kiedy lepsze fotoogolnei fajnie wyszlo kupiłes te trzy rzeczy co muzycom Tobie podał tak ?? a powiedzcie mi jeszcze czy po zrobieniu tym skory moze ona brudzić jak sie np. usiadze w mokrej kurtce albo cos w tym stylu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAPET Zgłoś #43 Napisano 24 Marca 2010 tak kupilem co kazal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtekk Zgłoś #44 Napisano 25 Marca 2010 a powiedzcie mi jeszcze czy po zrobieniu tym skory moze ona brudzić jak sie np. usiadze w mokrej kurtce albo cos w tym stylu ? owszem jeśli jej nie zaimpregnujesz;p zresztą są zestawy do renowacji skór składających się z preparatu oczyszczającego, farby tonującej i utwardzacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muniekwawa Zgłoś #45 Napisano 5 Maja 2010 Witam,kupilem caly kompletny srodek<skora>do mojego paska.Problem jest teraz,bo zostal on wymontowany z passata 2.8 syncro 98r<tylna kanapa nie jest dzielona i ma inne mocowania a przednie fotele sa bez poduszek.Mam teraz dwa pytania-czy mozna jakos wylaczyc vagiem te poduszki w fotelach zeby nie bylo choinki?Drugie pytanie a wlasciwie prosba do posiadaczy takiego wnetrza,jak wyglada mocowanie podlokietnika z tylu-u mnie jest tylko otwor i chyba brakuje jakiegos plastiku na ktorym podlokietnik jest zaczepiony.dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kukizb5 Zgłoś #46 Napisano 24 Października 2010 wiecie gdzie można dostać gąbkę do fotela kierowcy bo mam półskórę ale troche już się źle siedzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozer Zgłoś #47 Napisano 27 Października 2010 wiecie gdzie można dostać gąbkę do fotela kierowcy bo mam półskórę ale troche już się źle siedzi? Znalazłeś kolego na to jakiś sposób? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kukizb5 Zgłoś #48 Napisano 27 Października 2010 właśnie niestety jeszcze nie a w Volkswagenie pewnie bedzie drogo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozer Zgłoś #49 Napisano 27 Października 2010 Raczej o tym można zapomnieć bo nie sadzę żeby takie rzeczy były w sprzedaży a jak już to cena kosmos,chyba będzie trzeba poszukać zwykłego fotela i pomodzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kukizb5 Zgłoś #50 Napisano 29 Października 2010 Jakbyś gdzieś dostał taką gąbkę to możesz się podzielić informacją gdzie szukac:) można od używka ale z drugiej strony cięzko będzie znalezc idealna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtekk Zgłoś #51 Napisano 31 Października 2010 gąbka siedziska fotela kierowcy z wersji trendline/highline koszt w aso ok. 500 zł rozwiązanie kupno używki fotela pasażera i przekłada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach