Mariobros Zgłoś #15361 Napisano 2 Lutego 2016 (edytowane) Jak można po trzech piwach rzygać trzy doby??? Cheba Ty to piło się z kieliszka jaki się tylko na stole pojawił, nie koniecznie własny. To może dlatego właśnie...nigdy nie wiadomo co ktoś chwilę wcześniej trzymał w ustach :fuj Edytowane 2 Lutego 2016 przez Mariobros Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz Zgłoś #15362 Napisano 2 Lutego 2016 To może dlatego właśnie...nigdy nie wiadomo co ktoś chwilę wcześniej trzymał w ustach Na samą myśl mnie cofa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariobros Zgłoś #15363 Napisano 4 Lutego 2016 :bry Ja już mam dwa pączki zjedzone smacznego wszystkim :kumple Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
idiom Zgłoś #15364 Napisano 4 Lutego 2016 tłuściutki czwartek również życze smacznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolec Zgłoś #15365 Napisano 4 Lutego 2016 Ja już mam dwa pączki zjedzone mario co tak słabo 20 to rozumię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JakiCMG Zgłoś #15366 Napisano 5 Lutego 2016 Witam forumowiczów z małopolski jako że Wam bliżej i pewnie się bardziej orientujecie w temacie Pytanie i proszę o konkrety najlepiej również podpięte linki Szukam na wakacje w ZAKOPANEM apartament 2 osobowy z aneksem kuchennym (ważne żeby była płyta grzewcza lub palniki) i łazienką ktoś coś poleci? ale same konkrety proszę najlepiej na Pw jakby ktoś coś miał z góry dziękować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waski1 Zgłoś #15367 Napisano 6 Lutego 2016 Nie spać !!! Zwiedzać !!!! Zapierrrr........!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariobros Zgłoś #15368 Napisano 6 Lutego 2016 Szukam na wakacje w ZAKOPANEM Może tu coś wybierzesz : http://forum.vw-passat.pl/threads/107777-Zakopane-polecane-noclegi?p=1426247&viewfull=1#post1426247 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JakiCMG Zgłoś #15369 Napisano 6 Lutego 2016 Dzięki Mario będę miał na uwadze :ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zemis Zgłoś #15370 Napisano 7 Lutego 2016 Hej Pany:) kurde chce zregenerować boczek kierowcy bo mam dziurę od łokcia już po poprzednim właścicielu. Znacie kogoś w Krk kto takie cos by zregenerował? Z góry dzieki za info:) Szukam foteli sport do B6 jakby ktoś cos to dajcie znać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChymeK Zgłoś #15371 Napisano 7 Lutego 2016 Siemanko wszystkim !! Panowie jak wyłączyć podświetlenie podsufitki z tyłu ?? Chodzi mi o to żeby nie zapalało się światło na środku nad pasażerami z tyłu. ( bagażnik żeby został bez zmian tak jak i przód). Jest taka możliwość ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siuter Zgłoś #15372 Napisano 7 Lutego 2016 Siemanko wszystkim !! Panowie jak wyłączyć podświetlenie podsufitki z tyłu ?? Chodzi mi o to żeby nie zapalało się światło na środku nad pasażerami z tyłu. ( bagażnik żeby został bez zmian tak jak i przód). Jest taka możliwość ?? Siemka. Żarówkę wyjmij:lol3:lol3:lol3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChymeK Zgłoś #15373 Napisano 7 Lutego 2016 heheheh tak tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariobros Zgłoś #15374 Napisano 8 Lutego 2016 Jak w samej lampce nie ma przełącznika to raczej lipa będzie...możesz też zdemontować całkiem lampkę ktoś na pewno tanio odkupi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolec Zgłoś #15375 Napisano 8 Lutego 2016 Szukam na wakacje w ZAKOPANEM info poszło na pw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz Zgłoś #15376 Napisano 8 Lutego 2016 chce zregenerować boczek kierowcy bo mam dziurę od łokciaZnacie kogoś w Krk kto takie cos by zregenerował? Bolączka modelu. Mam do samo. Prowizorycznie zakleiłem czarną izolacyjną taśmą tekstylną. Podpinam się pod pytanie. jak wyłączyć podświetlenie podsufitki z tyłu ?? Jak piszą koledzy. Wyjmujesz żarówki i nie świeci. Innej opcji nie ma, chyba, że wyłączysz na stałe VCDSem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafflex Zgłoś #15377 Napisano 8 Lutego 2016 ..Wyjmujesz żarówki i nie świeci. ... Można jeszcze zakleić czarną taśmą tekstylną... :bezzebow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz Zgłoś #15378 Napisano 9 Lutego 2016 Można jeszcze zakleić czarną taśmą tekstylną... :bezzebow O widzisz! Pomysł na kolejnego moda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waski1 Zgłoś #15379 Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz Zgłoś #15380 Napisano 9 Lutego 2016 Jeśli JA dobrze odbieram Twojego emota, to oznacza, że TY nie znasz się na żartach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach