Siuter Zgłoś #14941 Napisano 5 Października 2015 Chodzi Ci o Chymka B6 czy moje B7? O Chymka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waski1 Zgłoś #14942 Napisano 5 Października 2015 (edytowane) Walczymy u mnie z tą funkcją.Chyba skończy się wymianą BCM. Siuter będziesz w czwartek? Gdzie u Chymka czujnik deszczu jak nawet wlotów nie ma podświetlanych:haha Edytowane 5 Października 2015 przez waski1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carter Zgłoś #14943 Napisano 5 Października 2015 Gdzie u Chymka czujnik deszczu jak nawet wlotów nie ma podświetlanych nie dołuj gościa bardziej :marecek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waski1 Zgłoś #14944 Napisano 5 Października 2015 Twardy jest nie ruszają go takie detale. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChymeK Zgłoś #14945 Napisano 5 Października 2015 Waski1 stąpasz po cienkim lodzie Siuter Oczywiście że mam czujnik deszczu skoro mam wycieraczki w automacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waski1 Zgłoś #14946 Napisano 6 Października 2015 Waski1 stąpasz po cienkim lodzie Jest ryzyko jest zabawa albo szpital albo sława. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siuter Zgłoś #14947 Napisano 6 Października 2015 Powitać. Waski1 tak będę w czwartek. ChymeK patrząc po tym jakie funkcje masz w bordnetz i jaki rocznik auta to chyba bordnetz był wymieniany. Jeśli nie działa to pewnie trzeba coś jeszcze zakodować. Popatrzę na kodowanie na czeskim forum skody. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChymeK Zgłoś #14948 Napisano 6 Października 2015 No jak coś znajdziesz to daj znać. Mnie Panowie w czwartek nie będzie mam dodatkową prace po pracy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkpol Zgłoś #14949 Napisano 7 Października 2015 Panewki i Panowie są jeszcze miejsca na grzybobranie w Misktacie. Kto chętny proszę się zapisywać więcej info w linku http://forum.vw-passat.pl/threads/146384-Grzybobranie-Mikstat-16-18-10-2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichałKrk Zgłoś #14950 Napisano 8 Października 2015 no to co zaczynamy mecz. Zaczynamy obstawianie??? Jaki wynik typujecie? ja stawiam na 1:3 dla naszych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChymeK Zgłoś #14951 Napisano 8 Października 2015 Puki co 1:1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plaski80 Zgłoś #14952 Napisano 9 Października 2015 no to co zaczynamy mecz. Zaczynamy obstawianie??? Jaki wynik typujecie? ja stawiam na 1:3 dla naszych No właśnie z takich jak ty żyją bukmacherzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GekooN Zgłoś #14953 Napisano 10 Października 2015 Bo to szklaneczka Jim Beam leci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Magda Zgłoś #14954 Napisano 12 Października 2015 Panowie jak tam przygotowania do zimy ... Poniedziałek ładnie nas przywitał Nie pytam już o zimówki ale czy macie zmiotkę i skrobaczkę ??? bo jak tak dalej pójdzie to na 100we się przydadzą A tak przy okazji ktoś był ??.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waski1 Zgłoś #14955 Napisano 12 Października 2015 Jak dobrze pójdzie to jeszcze w tym tygodniu test rain closing. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Romi Zgłoś #14956 Napisano 12 Października 2015 [ATTACH=CONFIG]137351[/ATTACH]Jak dobrze pójdzie to jeszcze w tym tygodniu test rain closing. A jedna się zdecydowałeś Uzyskałeś jednak odpowiedź na nurtujące Cię pytanie "czy ten bordnetz obsługuje rain closing" ? Na spocie mówiłeś że w ASO nie kumają tematu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewusiek Zgłoś #14957 Napisano 12 Października 2015 Panowie jak tam przygotowania do zimy ... Poniedziałek ładnie nas przywitał Nie pytam już o zimówki ale czy macie zmiotkę i skrobaczkę ??? bo jak tak dalej pójdzie to na 100we się przydadzą ... I Panie :aniolek "ZIMA" złapała mnie w Nowym Targu (a jeszcze wczoraj podziwiałam naszą polską złotą jesień). W związku z powyższym miotełkę zakupiłam na stacji benzynowej i heja do domu na letnich oponkach :wojak Da się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waski1 Zgłoś #14958 Napisano 12 Października 2015 Romi przemilczę ASO. BCM-a udało się trafić taniej dlatego też taka decyzja i zaryzykowałem możliwe że będziemy coś więcej wiedzieć w tej kwestii.Podobno obsługuję tą funkcję.Chcę też tym zakupem odciągnąć Chymka od kompa bo na spota nie podjechał więc podejrzewam że ryje po necie i szuka info o rain closing. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Magda Zgłoś #14959 Napisano 13 Października 2015 ... I Panie :aniolek "ZIMA" złapała mnie w Nowym Targu (a jeszcze wczoraj podziwiałam naszą polską złotą jesień). W związku z powyższym miotełkę zakupiłam na stacji benzynowej i heja do domu na letnich oponkach :wojak Da się hahahaha no tak da się Dobrze, że dziś nie pada ... byle do piątkowych 14 stopni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChymeK Zgłoś #14960 Napisano 13 Października 2015 Nie dałem rady wpaść na spota. Ale waski1 wpadne na pogaduchy w tym tyg to opowiesz mi co nieco o tym rain closing. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach