Buszmen Zgłoś #13841 Napisano 16 Września 2014 Dobry...:kawka Jadę do Zakładu Utylizacji Staruszków:kwasny Ma ktoś granat...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ultras Zgłoś #13842 Napisano 16 Września 2014 Co to namodziles Ultras z b6? Cos niefartowna byla chyba... wypadek niefarta miałem ja ehh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariobros Zgłoś #13843 Napisano 16 Września 2014 Jadę do Zakładu Utylizacji Staruszków Ma ktoś granat...? Masz rację zus zusem ,ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carter Zgłoś #13844 Napisano 16 Września 2014 Masz rację zus zusem ZUS Cię *ebie, Tusk Cię *ebie, wszyscy Cię *ebią!!! :marecek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siuter Zgłoś #13845 Napisano 16 Września 2014 ZUS Cię *ebie, Tusk Cię *ebie, wszyscy Cię *ebią!!! :marecek Buahaha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Romi Zgłoś #13846 Napisano 16 Września 2014 Powitać po powrocie z wakacji :bry2 Przy okazji zwiedzania Andaluzji, w Sewilli ustrzeliłem pojazd jak poniżej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buszmen Zgłoś #13847 Napisano 16 Września 2014 Witalis:drinks: Romuald, światowiec:lol:kumple: ZUS Cię *ebie, Tusk Cię *ebie, wszyscy Cię *ebią!!!Czyli będzie ści.pać łoko:lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ultras Zgłoś #13848 Napisano 17 Września 2014 :bry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafflex Zgłoś #13849 Napisano 17 Września 2014 ...w Sewilli ustrzeliłem pojazd jak poniżej A wlepka gdzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Romi Zgłoś #13850 Napisano 17 Września 2014 A wlepka gdzie? No właśnie nie miał a nie wziąłem "świeżej" od Cartiego w celu oklejenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ultras Zgłoś #13851 Napisano 18 Września 2014 :bry2 dziś autko wzięte z servisu i odstawione do mechanika, teraz oczekuję na rzeczoznawcę który ma być dziś lub jutro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ultras Zgłoś #13852 Napisano 19 Września 2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sebp75 Zgłoś #13853 Napisano 19 Września 2014 panowie I panie moze ktos pomoc... potrzebuje jakiegos szpeca w okolicach Krakowa, Zakopanego, Zawoi, aby zalozyc wtyczke fakra antenowa w B6 Pasacie ! wtyczke mam jak by co, ale to nie ma znaczenia tak w zasadzie moze ktos pomoc z gory dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwirek Zgłoś #13854 Napisano 19 Września 2014 Ja nie wiem o co chodzi wiec nie pomoge. Zwlaszcza ze jest to tak napisane i w takim miejscu, ze chyba ciezko Ci tu bedzie znalezc odpowiedz. Sprobuj w techniczno-tuningowym:p A wy chlopaczki jak zyjecie? Trupek sie reanimuje, a ja w miedzyczasie jezdze firmowozem, wiec strzezcie sie bialego pierdzikółka:p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ultras Zgłoś #13855 Napisano 20 Września 2014 :bry :kawka i oczekiwanie na rzeczoznawcę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwirek Zgłoś #13856 Napisano 20 Września 2014 A jaka ubezpieczalnia Panie? Tyz kawuche z rana strzelam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ultras Zgłoś #13857 Napisano 20 Września 2014 Liberty Direct Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwirek Zgłoś #13858 Napisano 20 Września 2014 A to nie mialem z nimi doczynienia. Ze mna pro-ama sie slicznie rozliczyla, a z Allianzem mialem straaaaaaasne jajca... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ultras Zgłoś #13859 Napisano 20 Września 2014 zobaczymy co powiedzą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buszmen Zgłoś #13860 Napisano 20 Września 2014 Dobry:kawka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach