Buszmen Zgłoś #12901 Napisano 13 Marca 2014 Mój pali w zależności jaka muzyka w radio leci.A mój, tyle ile jest w zbiorniku i ani grama więcej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wilson Zgłoś #12902 Napisano 13 Marca 2014 Miłego czwartku Dziękiiiiiiiiiiiiii i wzajemnie - przecież czwartek to dzień przed piątkiem dlatego z zasady musi być miły :D Fajny mamy numer strony...AVE :diablica coś sugerujesz??? czy na dzisiejszym spocie będziemy ubijać czarnego kocura?? Mój pali w zależności jaka muzyka w radio leci. oooo to włącz RMF Classic to Ci Siuterek w baku zacznie przybywać - opcjonalnie przy rozgłośni toruńskiej możesz zacząć wierzyć że dojedziesz nawet jak będzie w baku pusto :D Siema waryjoty!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carter Zgłoś #12903 Napisano 13 Marca 2014 Mój pali w zależności jaka muzyka w radio leci. A mój, tyle ile jest w zbiorniku i ani grama więcej a ja nie wiem ile mój pali, zawsze tankuję za 100PLN :marecek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bandzior2 Zgłoś #12904 Napisano 13 Marca 2014 a ja nie wiem ile mój pali, zawsze tankuję za 100PLN :marecek Mnie za to nie interesują podwyżki cen paliwa bo i tak tankuje za 2 stówy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Magda Zgłoś #12905 Napisano 13 Marca 2014 (edytowane) Mnie za to nie interesują podwyżki cen paliwa bo i tak tankuje za 2 stówy taa ceny rosną, spadają a ja i tak tyle samo płacę na stacji ;D hahaha ... tylko więcej bądź mniej paliwa w baku co przekłada sie na kilometry a noz któregoś dnia nie dojadę do celu bo tylko za 100 we zatankowałam hmmm... nieee takie cuda tylko w Ameryce lub tu ; lub... Też tankuje za 100we Edytowane 13 Marca 2014 przez Magda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wilson Zgłoś #12906 Napisano 13 Marca 2014 w Brazylii podobno jakiś czas temu testowano bardzo tanie w produkcji paliwo i na nim śmigano. To paliwo to spirytus :ok Mam jednak wątpliwości czy u nas by to przeszło,bo to że ktoś pił ze słoika czy musztardówki to jeszcze idzie zrozumieć ale pić z baku ?! ... :bleblewykluczyli by nas z Unii i przylączyli do Rosyyyyyji razem z Krymem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bandzior2 Zgłoś #12907 Napisano 13 Marca 2014 Magda spokojnie, na baku w passacie 1000km można zrobić więc by można było jeździć w USA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siuter Zgłoś #12908 Napisano 14 Marca 2014 Dzień Dobry wszystkim:kumple Wiecie co dziś jest? Ja tego nie napiszę poczekam aż Wilson wstanie:lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buszmen Zgłoś #12909 Napisano 14 Marca 2014 (edytowane) Witka:kumple Wiecie co dziś jest? Ja tego nie napiszę poczekam aż Wilson wstanie Edytowane 14 Marca 2014 przez Buszmen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carter Zgłoś #12910 Napisano 14 Marca 2014 powitać :marecek :kawka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carter Zgłoś #12911 Napisano 14 Marca 2014 widzieli...? jak nie to zapoznać się proszę z tematem i jazda :marecek http://forum.vw-passat.pl/threads/140163-info-IX-Zlot-Og%C3%B3lnopolski-Poraj-27-29-06-2014?p=2069814&viewfull=1#post2069814 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wilson Zgłoś #12912 Napisano 14 Marca 2014 o żesz qfa do uja wafla!!! :doh tyle pracy w pracy że zapomniałem :hehe a tu wEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEkEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENdzik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :brawo :bezzebow :respect :victory :kciuki:marecek:czapa P.S. z tego miejsca chciałbym przeprosić drogie koleżanki i kolegów za moje niedbalstwo i obiecuję przedstawić usprawiedliwienie na kolejnym spocie :P a tu w ramach rekompensaty: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwirek Zgłoś #12913 Napisano 14 Marca 2014 a mnie zdechło (chyba n75) sobota wieczorem będzie pod znakiem podmianki na n18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buszmen Zgłoś #12914 Napisano 15 Marca 2014 Bry Pany :kawka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GekooN Zgłoś #12915 Napisano 15 Marca 2014 Dzień dobry małopolanie przy sobocie Bry Pany :kawka Elo elo :bry :kawka po śniadanku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwirek Zgłoś #12916 Napisano 15 Marca 2014 Ktoś jakiś pomysł na w miarę "ekonomiczną" wersję skrzynki narzędziowej? (tzn zestaw małej i dużej grzechotki + nasadki) potrzebuję nabyć coś takiego, co nie rozpanie się przy pierwszej śrubie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Me.how Zgłoś #12917 Napisano 15 Marca 2014 Ktoś jakiś pomysł na w miarę "ekonomiczną" wersję skrzynki narzędziowej? (tzn zestaw małej i dużej grzechotki + nasadki) potrzebuję nabyć coś takiego, co nie rozpanie się przy pierwszej śrubie ja mam grzechotki Yato dają rade ,czasem na giełde na balickiej wpadnę ,można skompletować co jest potrzebne , btw. :bry2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buszmen Zgłoś #12918 Napisano 15 Marca 2014 (edytowane) Yato spoko;) Honiton też ok;) Albo kup sobie Facom, wieczna gwarancja:-D - - - - - aktualizacja - - - - - Może ktoś się skusi:lol http://www.gumtree.pl/cp-praca-inne/krakow/pilne-palisz-jointy-jestes-ojcem-twoja-kobieta-jest-przeciwna-573641215 Edytowane 15 Marca 2014 przez Buszmen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafflex Zgłoś #12919 Napisano 16 Marca 2014 dzień dobry :ziew Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Me.how Zgłoś #12920 Napisano 16 Marca 2014 Bry, w dniu dzisiejszym o 10.10 pojawił się długo oczekiwany potomek Pozdrawiamy gratulacje ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach