Me.how Zgłoś #12821 Napisano 28 Lutego 2014 http://www.passatworld.com/forums/76-showroom/353782-custom-b5-5-passat.html passat z pakietem s-line , :bry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nathiel Zgłoś #12822 Napisano 28 Lutego 2014 Powitać powitać piękny wiosenny weekend się zapowiada pytanie czy obuwie w aucie zmieniać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monja Zgłoś #12823 Napisano 28 Lutego 2014 Guten Morgen! Miało być pół litra i śledzik, a skończyło się na pół litra syropu na kaszel i garści specyfików na gorączkę. Masaker dzisiaj to nawet na sex linię by mnie z tą chrypą nie przyjęli do roboty. Ehhh.... Trza się rekultywować na weekend w robocie i super tydzień z 52 g w grafiku:wsciekly Miłego dnia wszystkim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wilson Zgłoś #12824 Napisano 28 Lutego 2014 (edytowane) ha haaaaaaaaaaaaaaa PIĄTECZEKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :jupi :marecek :bezzebow muszę sobie odbić wczorajszy dzień bo w pracy byłem od 7 do 20:30, i spocik mnię ominął :( Powitać powitać piękny wiosenny weekend się zapowiada pytanie czy obuwie w aucie zmieniać Tomek, jak pomykasz rano do pracy, to włącz termometr i masz gotową odpowiedź :ok PIĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK :D Jak to było? piąteczek, piątunio? dokładnie dokładnie tak to było-ale wieczorem może być problem z wymówieniem tej zacnej nazwy gdyż ponieważ ... ostatki Edytowane 28 Lutego 2014 przez wilson Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carter Zgłoś #12825 Napisano 28 Lutego 2014 powitać w piąteczek :kumple :bry :kawka passat z pakietem s-line mają rozmach skurwiesyny :marecek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwirek Zgłoś #12826 Napisano 28 Lutego 2014 yo ziomelanty! Przyszły mi dziś głośniczki - YUPI! fuck yeah! a jako, że jest piąteczek, tooooo......będzie ich montaż :D:D:D:dance Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bandzior2 Zgłoś #12827 Napisano 28 Lutego 2014 Elo. Może by ten pakiet był ale jak można z VW zrobić Audi?? Dla mnie wiocha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Magda Zgłoś #12828 Napisano 28 Lutego 2014 Ten piątek mi się w zupełności nie podoba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwirek Zgłoś #12829 Napisano 28 Lutego 2014 nie, na szczęście się tam nie wybrałem. Od kilku lat na Bora-Bora nie można spokojnie polatać, niestety. Naprawdę brakuje w Krakowie jakiegoś "zamkniętego", co by można było pofruwać bez spiny i na jakąś grubszą skalę. No ale trzeba sobie jakoś radzić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monja Zgłoś #12830 Napisano 28 Lutego 2014 Śmiechu warte....Mandaty na kwotę 10 tys po przeliczeniu na jednego bezmózgowca (bo inaczej takich bym nie nazwała) wychodzi po 200 zeta. Gdyby dopisali jeszcze jedno zero na takim mandacie to może by coś dało. Potępiam tego typu spendy. Jak ktoś chce się ścigać to niech sobie tor zorganizuje, albo wynajmie:padaka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bandzior2 Zgłoś #12831 Napisano 28 Lutego 2014 A ja jestem w pewnym na sensie za ścigantami ale nie do konca, gdy w zimie sobie chcą polatać bokami na pustym w nocy parkingu to jak najbardziej jestem za bo mogą się nauczyć panowania nad autem i lepiej niech to robią na parkingu niż na drodze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Me.how Zgłoś #12832 Napisano 28 Lutego 2014 nie, na szczęście się tam nie wybrałem. Od kilku lat na Bora-Bora nie można spokojnie polatać, niestety.Naprawdę brakuje w Krakowie jakiegoś "zamkniętego", co by można było pofruwać bez spiny i na jakąś grubszą skalę. No ale trzeba sobie jakoś radzić na jesieni 2013 były 2-3 drag rejsingi teren zamknięty w okolicach rybitw, niestety część publiki przeszedła samą siebie pozostawiając po sobie więcej niż przynieśli ze sobą , po tym zawieszono imprezy.... ---------- Dodano o 15:49 ---------- Poprzednia wiadomość o 15:41 ---------- troche z innej beczki ... było ? :lol3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wilson Zgłoś #12833 Napisano 28 Lutego 2014 zakazany owoc lepiej smakuje, więc wyścigi uliczne były, są i będą. No nie wyobrażam sobie TIGRY na światłach nie wziąć :lol2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siuter Zgłoś #12834 Napisano 28 Lutego 2014 Wczoraj jak odstawiliśmy Cartera to 3 dziewczynki chciały mnie Yarisem objechać.:doh Normalnie świat stanął na głowie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GekooN Zgłoś #12835 Napisano 28 Lutego 2014 Wczoraj jak odstawiliśmy Cartera to 3 dziewczynki chciały mnie Yarisem objechać.:dohNormalnie świat stanął na głowie. One niechcialy żebyś je objechał:hmm One chciały żebyś je śmignął :ok Porterek leci :piwko Wasze:kumple Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwirek Zgłoś #12836 Napisano 28 Lutego 2014 Siuter - Ty się tak nie śmiej, mnie raz kiedyś Yaris zrobił jedna jest taka Toyotka w Krakowie, to jest Yaris syna właściciela ANWY. Taki niepozorny samochodzik, różni się tylko tym, że ma poszerzone nadkola i chyba czerone napisy na tylnej klapie. Nie wiem dokładnie jaka tam motorownia była, ale odsadzała mnie rowno - przecież to nic nie waży. Mandaty na kwotę 10 tys po przeliczeniu na jednego bezmózgowca (bo inaczej takich bym nie nazwała) wychodzi po 200 zeta. Ja bym nie generalizował. Pomimo tego, że naprawdę lubię przycisnąć i podłechtać swoje EGO na drodze, widzę czasem kierowców (albo kierowczynie) bez wyobraźni i sam na takowych bluzgam. Aczkolwiek bezmózgiem się nie czuję. Nie tak całkiem. Nie zupełnie. No praktycznie wcale. a więc foch! Potępiam tego typu spendy. e:padaka Spędy, jeśli już Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wilson Zgłoś #12837 Napisano 28 Lutego 2014 Ja bym nie generalizował. Pomimo tego, że naprawdę lubię przycisnąć i podłechtać swoje EGO na drodze, Zwirek, jak dociskasz to ego dojeżdża na miejsce 10 minut po Tobie Generalnie tez uważam że nic złego w tym że człowiek czasem się pobawi autem (oczywiście z głową) bo jak mówi klasyk ...http://www.youtube.com/watch?v=bdcKkc1z7lM :ok Siuter a Ty się zachowałeś nieprzyzwoicie nie dając dziewczynkom odjechać - i tym sposobem mamy jeden orgazm zamiast trzech :lol3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwirek Zgłoś #12838 Napisano 28 Lutego 2014 no i to w dodatku ujowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buszmen Zgłoś #12839 Napisano 28 Lutego 2014 Potępiam tego typu spendy. Spędy, jeśli już czerone napisyChyba "czerwone":hahaWitak ludki:kumple Ja zabawę w zimie "na klamce" po parkingu czy placyku lubię Ale ściganki po ulicach bez pomyślunku(GejkooN-ukłon w Twoją stronę) to nie bardzo...Więc ile ludzi, tyle opinii:-D Jednak jestem zdania, że takie zabawy powinny być organizowane i zabezpieczone, za Carrefourem na przykład, łatwo o nietrzeźwego wychodzącego od strony torów;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwirek Zgłoś #12840 Napisano 28 Lutego 2014 Chyba "czerwone" Literówka to efekt szybkiego pisania na klawiaturze, sorki. no ale ort Nie ważne, jak to dziś zarzucił gość "Nie idźmy tą drogą". Co do Carrefoura na Zakopiance - tam jest mega niebezpiecznie, ale prosto, więc wykorzystują...no ale to jest właśnie efekt tego, że panowie nie mają się gdzie wyszumieć. A jeśli o bezmyślne "za#$%#nie" po 'cywilnych' ulicach to również lubuję, ale wszystko w ramach zdrowego rozsądku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach