Gość Michaltbg Zgłoś #1 Napisano 9 Lipca 2009 Dziś pojawiło mi się na konsoli żółte P przekreślone(hamulec elektryczny) oraz zaczęły migać mi wszystkie biegi na wyświetlaczy.Komputer pokazuje ze uszkodzone są hamulce!Jednak utem można jechać.Co to może być?Gdzie szukać przyczyny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mielke Zgłoś #2 Napisano 9 Lipca 2009 klocki do wymiany moze albo cos ze skrzynia rozumiem ze autoamt to jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Michaltbg Zgłoś #3 Napisano 9 Lipca 2009 Tak mam DSG Jak miałem audi to wymiane klocków zapowadało (O) coś takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek.w Zgłoś #4 Napisano 9 Lipca 2009 W vw wygląda tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azrael Zgłoś #5 Napisano 9 Lipca 2009 ostatnio wymieniałem klocki i żadne kontrolki biegów nie migały?tylko sygnał(przy uruchamianiu) i żółta od klocków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuczi Zgłoś #6 Napisano 9 Lipca 2009 oraz zaczęły migać mi wszystkie biegi na wyświetlaczy Skrzynia biegów przeszła w tryb awaryjny Gdzie szukać przyczyny? Tylko podpięcie VAGa Ci pomoże, jeździsz B6 a nie B1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adamq Zgłoś #7 Napisano 9 Lipca 2009 Problem z hamulcem postojowym, sterownik zanotował błąd. Kolega @kuczlaw dobrze radzi, zdiagnozuj autko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maxmario1 Zgłoś #8 Napisano 11 Listopada 2012 Witam, NIe wiem czy mieliście ten sam problem ale wynika z tego, ze jest to podobne do mojego. Bez względu naki system biegów wyświetla mi sie na tablicy i ktory numer biegu - P, D1, D2, ..., S1, S2 itd - kazdy od wczoraj MIGA, a wcześniej się wyświetlał... co może być przyczyną? auto mam od tygodnia a jest to cc z 2010 r. dsg, 170 km diesel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romeo9999 Zgłoś #9 Napisano 11 Listopada 2012 wymien przycisk od recznego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach