maciek.wroc Zgłoś #48001 Napisano 1 Maja 2013 widac ze forum spada na psy likwidacja działu sprzedaż co jeszcze zlikwidują ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jokers Zgłoś #48002 Napisano 1 Maja 2013 Eee pizga a mój młody dopiero co antybiotyk skończył Ale ty marauda, moj dalej na antybiotyku a sie pokażal na chwile Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blop Zgłoś #48003 Napisano 1 Maja 2013 gratki za passka miecha Krzychu http://forum.vw-passat.pl/threads/134254-Ankieta-Passat-miesiaca-Kwicien-2013-GLOSOWANIE-!!!/page2 p.s kiedy odbiór obiecanych :alko? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Moro Zgłoś #48004 Napisano 2 Maja 2013 gratki za passka miecha Krzychu http://forum.vw-passat.pl/threads/134254-Ankieta-Passat-miesiaca-Kwicien-2013-GLOSOWANIE-!!!/page2 p.s kiedy odbiór obiecanych :alko? Idę na piakiernie bo kaca mam ogromnego ,moze wypoce scierwo z organizmu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mmissiek Zgłoś #48005 Napisano 2 Maja 2013 gratki za passka miecha Krzychu http://forum.vw-passat.pl/threads/134254-Ankieta-Passat-miesiaca-Kwicien-2013-GLOSOWANIE-!!!/page2 p.s kiedy odbiór obiecanych :alko? No tak właśnie czytam i nie wiem o co chodzi. Pewnie cos w Wisełce sie chlapnie albo w Nysie jak będziecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
witusb24 Zgłoś #48006 Napisano 2 Maja 2013 No tak właśnie czytam i nie wiem o co chodzi gratki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mmissiek Zgłoś #48007 Napisano 2 Maja 2013 gratki jeszcze nie wygrałem ale dziekuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hugster Zgłoś #48008 Napisano 3 Maja 2013 :halo nie spać! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Moro Zgłoś #48009 Napisano 3 Maja 2013 Nie śpimy zaklinamy deszcz żeby do 15 przestało padać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hugster Zgłoś #48010 Napisano 3 Maja 2013 Marne szasne... przecież jest weekend majowy Wiesz kiedy będzie ładnie? w poniedziałek jak wszyscy do arbajtu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pikopiko Zgłoś #48011 Napisano 3 Maja 2013 Coś z pogodą macie tu nie halo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hugster Zgłoś #48012 Napisano 3 Maja 2013 jasne, w wielkiej polsce pewnie 50 stopni Moro paczaj :lol3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Moro Zgłoś #48013 Napisano 3 Maja 2013 Marne szasne... przecież jest weekend majowy Wiesz kiedy będzie ładnie? w poniedziałek jak wszyscy do arbajtu To tak samo jak auto wypucowane to też leje wc*** ---------- Dodano o 11:36 ---------- Poprzednia wiadomość o 11:35 ---------- jasne, w wielkiej polsce pewnie 50 stopni Moro paczaj :lol3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jokers Zgłoś #48014 Napisano 3 Maja 2013 To tak samo jak auto wypucowane to też leje wc*** ---------- Dodano o 11:36 ---------- Poprzednia wiadomość o 11:35 ---------- A myslalem ze tylko ja tak mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Moro Zgłoś #48015 Napisano 3 Maja 2013 Jest nas wielu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hugster Zgłoś #48016 Napisano 3 Maja 2013 A idź pan w uj.. nie zdążyłem do garage wjechać i już ujepany ---------- Dodano o 12:27 ---------- Poprzednia wiadomość o 12:26 ---------- oooo rany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mmissiek Zgłoś #48017 Napisano 4 Maja 2013 panie wstawać bo słoneczko się pokazuje. Dobry czas na mody Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart_wro Zgłoś #48018 Napisano 4 Maja 2013 albo na poszukiwania gratów na mody Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mmissiek Zgłoś #48019 Napisano 4 Maja 2013 albo na poszukiwania gratów na mody jedziesz już do mnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pikopiko Zgłoś #48020 Napisano 4 Maja 2013 Jutro będę w Lubinie, Lubiniu czy jak to tam idzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach