viperjn Zgłoś #1 Napisano 22 Czerwca 2008 Witam wszytskich Czy możliwe jest zmodyfikowanie softu aby ten wynalazekVW był mocniejszy (mój drugi wózkek 1.8T to przy nim mysliwiec). Na autostradzie stwierdzam że on do poprzednika mojego jest strasznie zamulony a przyspieszenie trwa wieczność... Nie chce sprzedawać aby kupować 2.0 TFSI . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
souler Zgłoś #2 Napisano 22 Czerwca 2008 Nie chce sprzedawać aby kupować 2.0 TFSI . trzeba bylo od razu o tym pomyslec, bo to najlepsze wyjscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
viperjn Zgłoś #3 Napisano 22 Czerwca 2008 No cóż nie kupowałem nowego w salonie tylko uzywke kombi z przebiegiem 16000 2006r kupiona wPolsce i to faktycznym za niecałe 60 tys dosyc dobrze dopasiona z navi tylko mocy mało:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
the.wolf Zgłoś #4 Napisano 23 Czerwca 2008 wymien silnik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
viperjn Zgłoś #5 Napisano 23 Czerwca 2008 Co do wymiany silnika już naprawde nad tym mysałem jest za 7,5 tys kompl 2.0 TFSi z osprzętem ale ... tu się rodzą problemy róźnice w budowie ,chocby ic. rury doprowadzające powietrze, itp nie wiem jak przedni pas czy ten sam , no i sterownik silnika ... teoretycznie dać się powinno ale może byc potrzebna rzeżba.. Diabeł tkwi zawsze w szczegółach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach