Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich bardzo serdecznie pisze z takim problemem, iż nie mogę się zdecydować, w jaki kolor przyciemnić tylne szyby w moim passku, jest on zielony i nie mogę se wyobrazić, jaki kolorek by pasował. Wiec rodzi się prośba czy właściciele "zielonych passatów" posiadający przyciemnione szyby mogliby umieścić jakieś zdjęcia dla porównania

Z góry bardzo dziękuję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolego z rodzinnego miasta mojego ojca :D - proszę o sprecyzowanie tematu wątku. Inaczej kosz. LINK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko delikatny czarny kolor:) Sam mam zielonego ale nie mam przyciemnieonych szyb, aczkolwiek widziałem takiego i bylo super:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kolego z rodzinnego miasta mojego ojca :D - proszę o sprecyzowanie tematu wątku. Inaczej kosz. LINK

no co tu duzo pisac chce zeby ktos mi pomogł dobrac kolor przyciemnienia szyb do mego passka z własnego doświadczenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
no co tu duzo pisac chce zeby ktos mi pomogł dobrac kolor przyciemnienia szyb do mego passka z własnego doświadczenia

To dopisz do tytułu np. "dobranie koloru do szyb" nie jest proste?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem zielkonego paska z delikatnie zielonymi szybami i powiem że u siebie jednek zrobie przyciemnienie na czarno...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W rodzinnym miesicie jest dużo zielonych pasków, ale żaden nie jest przyciemniony a w Białymstoku nie rozglądałem się Sie, ale jeszcze popatrzę zajadę do firmy przyciemniającej szyby może oni mi cos dobiorą pomogą:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Krawcol

Ja widzialem jakis czas temu zielonego Focus z przyciemnionymi szybami. Kolor taki Passatowy :) A szyby-mial jakies lustrzano przyciemniane-nie znam sie na tym za bardzo, nie wiem, jsaka technika to bylo robione (folia czy w piecu), ale takie delikatne lustrzane przyciemnienie jest OK...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem niebieskie mondeo z niebieskimi szybami ala lustro :dobani: i czerwonego fokusa z czerwonymi szybami :dobani: . Wedle mojego gustu :cool: kicha. Jak byś się zdecydował na tradycyjne ciemne szybki polecam grafit mam u siebie i jestem bardzo zadowolony.

Pozdrawiam Miłosz :vw:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi