dj-tomik Zgłoś #1 Napisano 14 Marca 2008 Witam wszystkich bardzo serdecznie pisze z takim problemem, iż nie mogę się zdecydować, w jaki kolor przyciemnić tylne szyby w moim passku, jest on zielony i nie mogę se wyobrazić, jaki kolorek by pasował. Wiec rodzi się prośba czy właściciele "zielonych passatów" posiadający przyciemnione szyby mogliby umieścić jakieś zdjęcia dla porównania Z góry bardzo dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duży Zgłoś #2 Napisano 14 Marca 2008 Kolego z rodzinnego miasta mojego ojca - proszę o sprecyzowanie tematu wątku. Inaczej kosz. LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SlawekS Zgłoś #3 Napisano 14 Marca 2008 Tylko delikatny czarny kolor:) Sam mam zielonego ale nie mam przyciemnieonych szyb, aczkolwiek widziałem takiego i bylo super:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dj-tomik Zgłoś #4 Napisano 15 Marca 2008 Kolego z rodzinnego miasta mojego ojca - proszę o sprecyzowanie tematu wątku. Inaczej kosz. LINK no co tu duzo pisac chce zeby ktos mi pomogł dobrac kolor przyciemnienia szyb do mego passka z własnego doświadczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J@ceq Zgłoś #5 Napisano 15 Marca 2008 no co tu duzo pisac chce zeby ktos mi pomogł dobrac kolor przyciemnienia szyb do mego passka z własnego doświadczenia To dopisz do tytułu np. "dobranie koloru do szyb" nie jest proste? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damianko Zgłoś #6 Napisano 15 Marca 2008 Widziałem zielkonego paska z delikatnie zielonymi szybami i powiem że u siebie jednek zrobie przyciemnienie na czarno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dj-tomik Zgłoś #7 Napisano 15 Marca 2008 W rodzinnym miesicie jest dużo zielonych pasków, ale żaden nie jest przyciemniony a w Białymstoku nie rozglądałem się Sie, ale jeszcze popatrzę zajadę do firmy przyciemniającej szyby może oni mi cos dobiorą pomogą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Krawcol Zgłoś #8 Napisano 15 Marca 2008 Ja widzialem jakis czas temu zielonego Focus z przyciemnionymi szybami. Kolor taki Passatowy A szyby-mial jakies lustrzano przyciemniane-nie znam sie na tym za bardzo, nie wiem, jsaka technika to bylo robione (folia czy w piecu), ale takie delikatne lustrzane przyciemnienie jest OK... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rainman777 Zgłoś #9 Napisano 15 Marca 2008 Widziałem niebieskie mondeo z niebieskimi szybami ala lustro i czerwonego fokusa z czerwonymi szybami . Wedle mojego gustu kicha. Jak byś się zdecydował na tradycyjne ciemne szybki polecam grafit mam u siebie i jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam Miłosz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach