Skocz do zawartości

Jaki graniczny wiek żeby tuningować auta?  

87 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki graniczny wiek żeby tuningować auta?

• 30 lat
      7
    • 40 lat
      4
    • 50 lat
      0
    • w każdym wieku to jest super zabawa
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Jak już wiecie dzisiaj kończę 30 lat, od zawsze kręcił mnie tuning. Wszystkie pojazdy jakie miałem łącznie z rowerami musiały być poprzerabiane. Jestem maniakiem ale nie nawidzę fabrycznych.

Jak sądzicie czy z wiekiem się z tego wyrasta? a może poprostu w pewnym wieku już nie pasuje pokazywać się na drodze tuningówką?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co to za różnica wiek. Jak bym miał forsę na tuning też bym się bawił. Ale niestety są priorytety, albo rodzina, albo auto. Dlatego pogodziłem auto z rodziną. Jedyną naszą wspólną radością są spoty naszym autkiem i wspólne spotkania z bracią passatową. Miałem 3 golfy też chciałem tunningować a jak wiesz golf najlepszy do tunningu, lecz zderzenie z szarą rzeczywistością szybko sprowadziło mnie na ziemię. Lubię patrzec na ladnie przerobione autka ale nie lubię przesadyzmu. Jak ktoś ma czas, chęci i forsę popieram bez względu na wiek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiek nie jest granicą. Jak ktoś jest zapaleńcem (jak Ty) to chyba nawet na emeryturze będzie coś przerabiał. Życzę udanych przeróbek.

PS. I wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :urodziny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popieram Artmina. osobiscie jak bede mial 50 lat, to kupie sobie VW Scirocco z 78 roku i je pieknie odwale. Jak bede mial kapuste oczywiscie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
.... Jak bede mial kapuste oczywiscie:)

I jak zachowa się taki egzemplarz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej kupić teraz i trzymać w garażu :hyhy:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miałem paska z tego rocznika, już teraz nie było czym jeździć.

może dlatego że odziedziczony po mordercy aut. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Krawcol

Z wiekiem troche sie pewnie powaznieje (bez urazy oczywiscie ;) ) i ma sie czasami wiecej pieniedzy niz w mlodosci... Takze tuning wowczas jest zapewne bardziej subtelny i dotyczy drozszych samochodow (moze taki Pheaton, zeby zostac przy marce VW)... Ale jak juz tyle lat tuningujesz sobie auta, to z tego nie wyrosniesz ;)

Jak to mi kiedys kolezanka powiedziala skladajac zyczenia urodzinowe "Zycze Tobie, abys mimo uplywu lat sie nie zmienial, jak najdluzej pozostal dzieckiem... W sumie facetom chyba nie trzeba tego zyczyc".

Takze kolego DJ.Tuning, jak najdluzej baw sie na maksa, przerabiaj kolejne samochody i spoznione zyczenia urodzinowe ode mnie ;) Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Z wiekiem troche sie pewnie powaznieje (bez urazy oczywiscie ;) ) i ma sie czasami wiecej pieniedzy niz w mlodosci... Takze tuning wowczas jest zapewne bardziej subtelny i dotyczy drozszych samochodow (moze taki Pheaton, zeby zostac przy marce VW)... Ale jak juz tyle lat tuningujesz sobie auta, to z tego nie wyrosniesz ;)

Jak to mi kiedys kolezanka powiedziala skladajac zyczenia urodzinowe "Zycze Tobie, abys mimo uplywu lat sie nie zmienial, jak najdluzej pozostal dzieckiem... W sumie facetom chyba nie trzeba tego zyczyc".

Takze kolego DJ.Tuning, jak najdluzej baw sie na maksa, przerabiaj kolejne samochody i spoznione zyczenia urodzinowe ode mnie ;) Pozdr.

Ostatnio wpadłem na pewien szalony pomysł nawet już o tym rozmawiałem z kilkoma kolesiami z okolicy co mają tak narąbane w głowach jak ja. I już plan mam żeby zajmować się tym ile tylko się da i to bez posądzenia o dziecinadę, otóż mamy pomysł na małą firmę budującą takie zabawki. :D

A i dzięki za życzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Krawcol
Ostatnio wpadłem na pewien szalony pomysł nawet już o tym rozmawiałem z kilkoma kolesiami z okolicy co mają tak narąbane w głowach jak ja. I już plan mam żeby zajmować się tym ile tylko się da i to bez posądzenia o dziecinadę, otóż mamy pomysł na małą firmę budującą takie zabawki. :D

A i dzięki za życzenia.

Co masz dokladniej na mysli :?: Chodzi Ci o akcesoria z laminatu, czy pelny tuning w zakladzie :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Co masz dokladniej na mysli :?: Chodzi Ci o akcesoria z laminatu, czy pelny tuning w zakladzie :?:

Chodzi mi o pełny tuning w oparciu o wspułpracę z firmami produkującymi akcesoria do tuningu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaglosowalem, w kazdym wieku.

IMHO - WIEK NIE MA ZNACZENIA.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A i dzięki za życzenia.

I to może być sposób na życie, i biznes. Spełnianie marzeń swoich, cudzych i jeszcze z tego pieniądze. Fajny pomysł. Powodzenia DJ:super:. Teraz można na to zdobyć pieniądze z unii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do końca roku coś spróbuję pokombinować. W polsce to bardzo mało fim się tym zajmuje a na podkarpaciu to nie słyszałem o takiej firmie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość busia

Napisał DJ.Tuning viewpost.gif

Ostatnio wpadłem na pewien szalony pomysł nawet już o tym rozmawiałem z kilkoma kolesiami z okolicy co mają tak narąbane w głowach jak ja. I już plan mam żeby zajmować się tym ile tylko się da i to bez posądzenia o dziecinadę, otóż mamy pomysł na małą firmę budującą takie zabawki. :-D

Jeśli CI to wypali to trafiasz w niszę (brak takich usług na rynku )

Życzę powodzenia w realizacji !!!!!! :D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

każdy wiek jest dobry,bo liczy się pasja ;) p.s. ale kotlet :rotfl:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Głos na ostatnią pozycję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiek nie ma najmniejszego znaczenia, moim zdaniem nawet 50-60 letni dziadek jak jedzi dobrze s tuningowanym autem to ma to sens. Najważniejsze żeby tuning był lepszy od serii a nie doczepianie czegoś na siłe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
p.s. ale kotlet

haha:D dokładnie, właśnie popatrzyłem na datę

no a co do ankiety, mimo mojego młodego wieku, uważam, że wiek nie odgrywa tutaj roli, czysta zabawa i przyjemność, oczywiście ze zdrowym rozsądkiem to trzeba robić ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skoro już odgrzany...

Ja również myślę, że nie ma określonych ''widełek'' co do wieku ...

Jednak myślę, że każdy zacznie przy iluś tam latach poprostu z tego wyrastać :)

To tak jak z grami komputerowymi.

Jedni przestają w wieku 18 lat, jedni 22 a czasami osoby mające koło 40stki expią na Tibii :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi