rainman777 Zgłoś #9001 Napisano 10 Czerwca 2012 Jakby wasi pracodawcy tu zajrzeli, to ...... :haha Niech się cieszą , że w poniedziałki do roboty przychodzimy :kumple :haha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
weak_michael Zgłoś #9002 Napisano 10 Czerwca 2012 Tak sie zastanawiam... :hmm Jakby wasi pracodawcy tu zajrzeli, to ...... :haha Oj Danek,bo pic to trza umić,poza tym trza wiedzieć kiedy:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danek75 Zgłoś #9003 Napisano 10 Czerwca 2012 Oj Danek,bo pic to trza umić,poza tym trza wiedzieć kiedy:D Mi to mówisz? :haha Przez moje łapy więcej spirytusu przeleciało, niż przez twoje - wody z kranu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
weak_michael Zgłoś #9004 Napisano 10 Czerwca 2012 Mi to mówisz? :haha Przez moje łapy więcej spirytusu przeleciało, niż przez twoje - wody z kranu A skąd wiesz Kolego?Chyba że...handlujesz spirytusem:lolMam naprawdę fatalną wodę z kranu,strrrrrraszny kamień:DOczywiście:respect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danek75 Zgłoś #9005 Napisano 10 Czerwca 2012 Chyba że...handlujesz spirytusem Niestety nie Ja go zużywam W pracy :bry2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alutek Zgłoś #9006 Napisano 10 Czerwca 2012 Drugim Żubrem za trzecią bramę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macieks-c Zgłoś #9007 Napisano 10 Czerwca 2012 Kasztelanem do meczu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rainman777 Zgłoś #9008 Napisano 10 Czerwca 2012 Chyba że...handlujesz spirytusem Danek jest barmanem w muzeum lotnictwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
weak_michael Zgłoś #9009 Napisano 10 Czerwca 2012 Niestety nie Ja go zużywam W pracy :bry2 Trza było tak od razu,choć myślę,że niektóre korporacje nie takie fora inwigilują Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pjotrm Zgłoś #9010 Napisano 10 Czerwca 2012 Chyba że...handlujesz spirytusem Danio płucze butelki u Palikota :lol3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danek75 Zgłoś #9011 Napisano 10 Czerwca 2012 Danio płucze butelki u Palikota :lol3 Nie "U" - tylko "OD" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pjotrm Zgłoś #9012 Napisano 10 Czerwca 2012 Nie "U" - tylko "OD" "Un" ma racje Twoje zdrówko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danek75 Zgłoś #9013 Napisano 10 Czerwca 2012 Twoje zdrówko Niech ci będzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GekooN Zgłoś #9014 Napisano 13 Czerwca 2012 :piwko leci :ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komandos Zgłoś #9015 Napisano 13 Czerwca 2012 Tyskie klasyczne za braci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rainman777 Zgłoś #9016 Napisano 13 Czerwca 2012 Zdrówko forumowiczów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mlodyzx6r Zgłoś #9017 Napisano 14 Czerwca 2012 zdrówko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Saint Zgłoś #9018 Napisano 14 Czerwca 2012 Browar do meczu i browar za Arta :alko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rainman777 Zgłoś #9019 Napisano 14 Czerwca 2012 Browar do meczu i browar za Arta :alko Jest żubrem za Art-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rainman777 Zgłoś #9020 Napisano 15 Czerwca 2012 13 dni http://www.iledozlotu.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach