marass89 Zgłoś #281 Napisano 12 Września 2008 Witajcie czy jest możliwe passat b3 1.8 niewiem czy 113 konny czy 136 konny i jedzie licznikowe 230?? który może to byc silnik?? może oby dwa daza rade go do tylu rozpędzić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość RafałOP65 Zgłoś #282 Napisano 12 Października 2008 Cisza przed burzą ? :634: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szklana Zgłoś #283 Napisano 12 Października 2008 Cisza przed burzą ? :634: co będzie padać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość RafałOP65 Zgłoś #284 Napisano 12 Października 2008 Mam nadzieje ze nie Ta cisza w temacie ostatni post, miesiąc temu . Dziwne w temacie "Czlonkowie grupy dajcie znac o sobie" jest 8 stron , po 10 użytkowników na każdej co daje prawie 80 osób na opolskim forum ... gdzie oni wszyscy są ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SoftRM Zgłoś #285 Napisano 13 Października 2008 Mam nadzieje ze nie Ta cisza w temacie ostatni post, miesiąc temu . Dziwne w temacie "Czlonkowie grupy dajcie znac o sobie" jest 8 stron , po 10 użytkowników na każdej co daje prawie 80 osób na opolskim forum ... gdzie oni wszyscy są ? to wbijaj do nas na spota najbliższy w sobote o 16:00 pod Okrąglakiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość RafałOP65 Zgłoś #286 Napisano 13 Października 2008 to wbijaj do nas na spota najbliższy w sobote o 16:00 pod Okrąglakiem W tą sobotę niestety nie dam rady , za to w niedziele będę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość OLEJ Zgłoś #287 Napisano 15 Października 2008 Witam, ma moze ktos z opolskiego czesci blacharskie do b5fl combi? a moze kogos znajomy ma takowe? wiem, ze na allegro jest pelno ale wolalbym osobiscie obejrzec czesci i odebrac. Chodzi mi dokladnie o przednie i tylne lewe drzwi, tylny lewy blotnik, klape tylna kompletna itd. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość RafałOP65 Zgłoś #288 Napisano 16 Października 2008 . Chodzi mi dokladnie o przednie i tylne lewe drzwi, tylny lewy blotnik, klape tylna kompletna itd. pozdrawiam kto ci zrobił takie kuku ? Ja nie mam . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jumbol69 Zgłoś #289 Napisano 20 Października 2008 W imieniu grupy łódzkiej zapraszam jak co roku na spot opłatkowy http://forum.vw-passat.pl/showthread.php?t=36719 pozdrowionka !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAXIMUS1207 Zgłoś #290 Napisano 20 Października 2008 W imieniu grupy wielkopolskiej zapraszamy jak co roku na spot opłatkowy tylko tym razem do Wlkp http://forum.vw-passat.pl/showthread.php?t=36498 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marass89 Zgłoś #291 Napisano 22 Października 2008 Od dłuższego czasu nie widziałęm nikogo z forum na naszych opolskich ulicach:) prosze nie mylić się moją rejestracja DZG ale jedzi i będzie jezdzić po opolu:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SoftRM Zgłoś #292 Napisano 22 Października 2008 (edytowane) Od dłuższego czasu nie widziałęm nikogo z forum na naszych opolskich ulicach a ja widziałem sfaragdas , majek666 i RafałOP65 np na spocie a i jeszcze passek74 też widziałem Edytowane 22 Października 2008 przez artmin scalone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość RafałOP65 Zgłoś #293 Napisano 22 Października 2008 Użytkownicy tego forum to gatunek na wyginięciu :634: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marass89 Zgłoś #294 Napisano 22 Października 2008 Hehe ja jeszcze nie miałem szczęścia:P ale planuje wyjazd do turawy... ale niewiem czy się uda... miło by było:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SoftRM Zgłoś #295 Napisano 23 Października 2008 Hehe ja jeszcze nie miałem szczęścia:P ale planuje wyjazd do turawy... ale niewiem czy się uda... miło by było serdecznie zapraszam mamy w tej chwili zebrane 2650 zł część zebraliśmy sami a 1800zł dostaliśmy z forum VWGolf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SoftRM Zgłoś #296 Napisano 26 Października 2008 Tutaj relacja z wizyty w Domu Dziecka http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=195516&start=0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość RafałOP65 Zgłoś #297 Napisano 4 Listopada 2008 http://www.pardon.pl/artykul/6734/zwierzak_z_muppet_show_postrachem_drog_w_niemczech :634: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szklana Zgłoś #298 Napisano 6 Listopada 2008 to Angol da im popalic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marass89 Zgłoś #299 Napisano 6 Listopada 2008 Haha pomysłowe:D:D hahahaha prosze oto szkoła driftu... w kraju ropą płynącym... Naprawde polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość RafałOP65 Zgłoś #300 Napisano 16 Listopada 2008 Zapraszam do głosowania ;P http://forum.vw-passat.pl/showthread.php?t=38393 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach