Arek Passat B5 3B Zgłoś #1 Napisano 23 Marca (edytowane) Witam, posiadam Passata B6 z fabrycznym alarmem. Syrena przestała się odzywać, mrugają tylko kierunkowskazy. Wyciągnąłem syrenę zamieniłem na drugą, coś się w niej odzywało, dźwięk jak przy szukaniu fal radiowych. Niestety nie działa dalej. Błędu nie da się skasować, pojawia się automatycznie. VCDS pokazuje zablokowany alarm. Pytanie brzmi jak to odblokować? Szukałem całe forum i nie znalazłem odpowiedzi jak to odblokować. Proszę o pomoc Edytowane 23 Marca przez Arek Passat B5 3B Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zima18 Zgłoś #2 Napisano 19 Kwietnia Wymień syrenę na sprawną. A jak syrena na pewno dobra, to po wiązce leć. U mnie też w kanale 19 syrena jest tak jak u Ciebie, zablokowana, a alarm wyje i ma się dobrze. Także nie tutaj leży problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek Passat B5 3B Zgłoś #3 Napisano 20 Kwietnia Bardzo dziękuję, tak zrobiłem i rzeczywiście wina leżała w kolejnej spalonej syrenie. Używki to niestety loteria. W końcu trafiłem na sprawną i wszystko jest ok, dzięki wielkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach