maxvilander Zgłoś #1 Napisano 12 Czerwca 2020 Witam. Mam dość denerwujący problem z moim Paskiem, po włączeniu klimatyzacji słychać gwizd, co jest dość denerwujące, jak klimę wyłącze nastepuje błoga cisza, gdy zatrzymam samochód świst ustaje na dosłownie chwilkę, jest on słyszalny tylko wewnątrz samochodu, dodam że wszystko działa normalnie, klima sprawna chłodzi. Może ktoś ma jakiś pomysł, będę wdzięczny za sugestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czernobyl Zgłoś #2 Napisano 17 Czerwca 2020 Cześć, przerobiłem właśnie rozwiązanie - świstało mi i gwizdało; wg serwisu "za mało czynnika" i faktycznie, po uzupełnieniu 400g wszelkie dźwięki ustały. Moja też działała i chłodziła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maly66542 Zgłoś #3 Napisano 14 Lipca 2020 Witam. Nie wiem gdzie podczepic swój problem. Kupiłem passata z silnikiem do wymiany, po wymianie nabiera Klima jednak kompresor się nie załączał było coś z zasilaniem. Auto wróciło od elektryka który dobił trochę czynnika i mówi że ucieka gdzieś przy głowicy kompresora?? Jest coś takiego? Druga rzecz jest taka że po włączeniu pompy po chwili nawiew wieje nie wiadomo gdzie bo juz na pewno nie do auta. Jak włączę econ to dmucha chwilę chłodne powietrze. Co jest grane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kalvin Zgłoś #4 Napisano 8 Sierpnia 2020 W dniu 12.06.2020 o 12:04, maxvilander napisał: Witam. Mam dość denerwujący problem z moim Paskiem, po włączeniu klimatyzacji słychać gwizd, co jest dość denerwujące, jak klimę wyłącze nastepuje błoga cisza, gdy zatrzymam samochód świst ustaje na dosłownie chwilkę, jest on słyszalny tylko wewnątrz samochodu, dodam że wszystko działa normalnie, klima sprawna chłodzi. Może ktoś ma jakiś pomysł, będę wdzięczny za sugestie. Miałem również taki problem, za mało czynnika. Ale samo z siebie nie uciekło. Do wymiany była chłodnica i kompresor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach