Dorka Zgłoś #3401 Napisano 31 Marca 2013 (edytowane) Pożyczyłem clio od sąsiada i jakoś się dostałem . prezent miałem na zajączka dla siostrzeńca , a z racji tego , iż szukał go od rana po domu to sprawa była priorytetowa Dobrego masz sąsiada a siostrzeniec napewno docenił Twoje poświęcenie zimowe Rafał króliczek nie powtarzalny :respectdla twórczości artystycznej Edytowane 31 Marca 2013 przez Dorka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rrafalek Zgłoś #3402 Napisano 31 Marca 2013 Rafał króliczek nie powtarzalny respect dla twórczości artystycznej Praca zbiorowa:) ale co sie nie robi dla dzieci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkpol Zgłoś #3403 Napisano 31 Marca 2013 Jak się Wam Podoba moj "Hazok" Wielkanocny A gdzie ten królik ma jajka? No ja dzisiaj już 2 razy śnieg z anteny musiałem zgarniać, bo się sygnał tracił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorka Zgłoś #3404 Napisano 31 Marca 2013 No to Rafał zbiorowy szacun i :respect Ja to raczej kulawego bałwana mogłabym ulepić heheheh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkpol Zgłoś #3405 Napisano 31 Marca 2013 Przez śnieżyce zasuwając przebija się siny zając. Za nim jajo dzielnie pędzi, choć mu ktoś zimówki zwędził. Pewnie wina to baranka bo od rana jest na sankach. Gdzieś widziano Mikołaja, to są Wielkanocne jaja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rrafalek Zgłoś #3406 Napisano 31 Marca 2013 A gdzie ten królik ma jajka?Bo to nie jest królik tylko zając Marku dlatego nie widzisz jaj. No ja dzisiaj już 2 razy śnieg z anteny musiałem zgarniać, bo się sygnał tracił We swieta to TV nie powinna wcale dzialać - popieram ten sygnał co się traci Jak tam kontroleczka? ---------- Dodano o 22:03 ---------- Poprzednia wiadomość o 22:01 ---------- Hazok kuko z za krzoka na drugego hazoka. Idymy na świyncone, bier koszyk, pakuj jajca i wyndzone, wusztym bydzie woniac wszyndzie, a kapelon godać bydzie: nich w te świnta klara świci, kożdy karlus kibel wody chyci, lejom chopcy, piszczom frelki, nich te świnta tak po slonsku bydom szwarne, a po polsku wyjątkowe i po prostu zdrowe. Wesołych Świąt! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romeo9999 Zgłoś #3407 Napisano 31 Marca 2013 Tak wygląda szarak i jego kolega Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkpol Zgłoś #3408 Napisano 1 Kwietnia 2013 A ten bałwan po prawej to kto? :marecek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorka Zgłoś #3409 Napisano 1 Kwietnia 2013 Tak to dzisiaj u nas było Pobojowisko Tak wygląda podczas odwiedzin, nie ma jak autko w garażu bez odśnieżania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam204 Zgłoś #3410 Napisano 1 Kwietnia 2013 ale jakieś 0,5 cm prześwitu pod autem jeszcze jest tak więc nie ma aż takiej tragedii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorka Zgłoś #3411 Napisano 1 Kwietnia 2013 Nikt nie mówi o tragedi nasz pasek bardzo dobrze sobie poradził z wyjazdem.Gorzej było z wjazdem do garażu gdyż lód zrobił się pod spodem.W tej Dolince tak niestety jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszzk85 Zgłoś #3412 Napisano 1 Kwietnia 2013 za to u mnie o przeswicie mozna bylo zapomniec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorka Zgłoś #3413 Napisano 1 Kwietnia 2013 Mariusz nasz pasek bardzo dobrze sprawdził się jako pług zdjęcia zrobione po powrocie a nie przed wyjazdem Niestety z powrotem mieliśmy gorzej .A powinno być odwrotnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkpol Zgłoś #3414 Napisano 1 Kwietnia 2013 Jak tam kontroleczka? A dopiero jutro się okaże. Jak przyjechałem od ciebie w sobotę w wsadziłem paszteta do garażu i do jutra rana ma wolne. Mam nadzieję że to jednak gówniane paliwo na orlenie mieli, a nie coś poważnego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam204 Zgłoś #3415 Napisano 1 Kwietnia 2013 za to u mnie o przeswicie mozna bylo zapomniecu ciebie to tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KruK Zgłoś #3416 Napisano 2 Kwietnia 2013 za to u mnie o przeswicie mozna bylo zapomniec hehe, wczoraj też tak miałem jak całą zimę woziłem składaną łopatę do odśnieżania, to przydała się dopiero w kwietniu kiedy to po haśle "wjeżdżaj pod garaż i nie pier*ol" zgarnąłem przed sobą śniegu do lamp i zawisnąłem na podwoziu 30 mins roboty ale dało radę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość resi Zgłoś #3417 Napisano 2 Kwietnia 2013 Prośba ! Proszę znajomych bliższych i dalszych o założenie konta na http://www.technopol.pl i oddanie głosu na moja żonę ! Gdyby ktoś nie wiedział - Natalia Ślesińska http://technopol.pl/damy_na_lamy/glosowanie/dama/4455 Z góry dziękuję, odwdzięczam się przy okazji browarem P.s. Rozumiecie, euforia w domu w przypadku powodzenia a ja błogi spokój. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VaniL Zgłoś #3418 Napisano 4 Kwietnia 2013 Siemano Widze że u was ostra zima,a mam od 10 kwietnia być w Cieszynie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komandos Zgłoś #3419 Napisano 4 Kwietnia 2013 Widze że u was ostra zima,a mam od 10 kwietnia być w Cieszynie Flaszkę może uda się jakoś zrobić.Na długo będziesz??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VaniL Zgłoś #3420 Napisano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) do czerwca to zalezy jak sie moim szefom uwidzi Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez VaniL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach