r_afaello Zgłoś #1 Napisano 11 Października 2013 (edytowane) Cześć. Auto to pasek b5 ahu kolegi. Fura jest po modyfikacji i jeździ bez problemów już z rok wię c to nie kwestia programu. Egr zaślepiony. Zaczął dymić nie dawno. Widać chmurkę przy przyspieszaniu w lusterku wstecznym Dzisiaj podjechał do mnie żeby podłączyć pod laptopa. Błędów w silniku nie było. Log (1 - 003 - dyn) Log (2 - 008 - dyn) Log (3 - 011 - dyn) Log (4 - 003 - stat) Log (5 - 001,001 - staty + dyn) Log (6 - 000 - stat ) grupa 1 zrobiła siew jednym pliku statyczny i dynamiczny. O termostacie już kolegę poinformowałem - temp w sterowniku pokrywa sie z tą co podaje czujnik na zegary. Oczywiście wskazówka stoi pionowo. Rura górna gorąca dolna ciepła. Dla tego też obstawiłem termostat. Podpowiedzcie co może być nie tak że zaczął poddymiać. Jutro kolega zanurkuje pod maskę w poszukiwaniu ewentualnych nieszczelności między turbo a kolektorem. Edytowane 12 Października 2013 przez r_afaello Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach