Skocz do zawartości
6-tec

Problem z przeładowaniem 1,9TDI AVF

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam problem z przeładowaniem błąd jaki wyskakuje to 17695

Zrobiłem logi ale tylko statyczne bo na dynamicznych wywala tryb awaryjny.

W załączeniu przesyłam logi jakie udało mi się zrobić ale nie wiem czy są poprawnie przeprowadzone bo robiłem to pierwszy raz.

Pierwszy plik z nazwą "Logi" były zrobione przed jakimkolwiek wnikaniem do silnika

Drugi plik o nazwie "Logi 2" są zrobione po sprawdzeniu przewodów rozkręceniu N75 oraz po ruszaniu mechanicznym dźwigni od kierownic turbiny tej z gruszką (ruszanie góra dół skok jest ok - tak mi się wydaje)

Trzeci plik o nazwie "Logi po zamianie N75 na N18" sam mówi za siebie zamieniłem na chwilę te zawory.

W każdym przypadku wchodzi ten sam błąd 17965. Tylko, że po zamianie zaworów wydawało mi się, że tryb awaryjny wszedł ciężej tzn musiałem trochę się namęczyć żeby wszedł w ten tryb awaryjny.

Tak to wchodził około 3200obr/min a po zamianie zaworów dochodził 3800obr/min.

Możecie ocenić te logi. Pozdrawaim

Logi.xls

Logi 2.xls

Logi po zamianie N75 na N18.xls

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

logi wrzuc na ta strone http://vaglog.rtnet.pl/. zrób logi dynamiczne tylko po karzdym przejsciu w tryb awaryjny musisz zgasic i zapalic silnik i logowac ponowniw . jesli jestes z obornik slaskich koło wrocławia to jesli se nie dasz rady to podiedz do wrocka to ci to ogarne .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

W tej chwili jestem w Gdyni a tak docelowo Oborniki Wielkopolskie i nie mam możliwości podjechania a kompa musiał oddać bo miałem pożyczony.

Pozdrawiam

P.S.

A nie można nic odczytać z tych statycznych?

A jeżeli dostanę kompa gdzieś to dynamiczne muszę robić w jakich blokach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi