bullet Zgłoś #1 Napisano 10 Października 2011 Witam Czy byli by chetni na virusowanie autek z grupy VAG w cenie 400zł od sztuki. cena obejmuje sam program (gotowiec) bez hamowni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mej Zgłoś #2 Napisano 10 Października 2011 a kto będzie to robił,kiedy,i dlaczego tak drogo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bullet Zgłoś #3 Napisano 10 Października 2011 bedzie to robil koles ktory na co dzien zajmuje sie roznego typu programami w autach. tzn nie jest to firma z hamownia, bo za taką usluge na hamowni przy grupie 10 osob zaplacilismy po 1000zl. poprzednie zdanie zawiera w sobie odpowiedz na twoje pytanie dlaczego tak drogo ? :dobrze jak mialem drogie auto to sie zdecydowalem na drogi zabieg, i wiadomym jest, ze zabieg na hamowni jest ZDECYDOWANIE LEPSZY ale niestety 2,5 raza drozszy. a ludzie na tym jezdza i sa zadowoleni. nikogo nie namawiam. mysle, ze kazdy kto bedzie sie decydowal na taki zabieg zanim to zrobi to zglebi wiedze na ten temat i przeliczy czy woli zrobic za 1000 czy za 400. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NiemoR Zgłoś #4 Napisano 10 Października 2011 WitamCzy byli by chetni na virusowanie autek z grupy VAG w cenie 400zł od sztuki. cena obejmuje sam program (gotowiec) bez hamowni. Dziś gotowiec za 400 PLN to żaden interes, ale to cena z drugiej reki pewnie dlatego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bullet Zgłoś #5 Napisano 10 Października 2011 widze, ze wiesz wiecej niz ja. ale nie jestes jedyny, polowa polokow jest taka podejrzliwa. ale musze cie rozczarowac. nietrafne spostrzezenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chevchelios Zgłoś #6 Napisano 10 Października 2011 Dziś gotowiec za 400 PLN to żaden interes, ale to cena z drugiej reki pewnie dlatego Gdzie robiłeś wirusa na Śląskiej k. Wojciechowic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NiemoR Zgłoś #7 Napisano 11 Października 2011 widze, ze wiesz wiecej niz ja.ale nie jestes jedyny, polowa polokow jest taka podejrzliwa. ale musze cie rozczarowac. nietrafne spostrzezenie Przynajmniej ja, jestem Polakiem A realna współczesna cena "gotowca" bez papiera i "po cichaczu" jak to ma być w proponowanej wersji, to 150-200 PLN Gdzie robiłeś wirusa na Śląskiej k. Wojciechowic? Nieee, nawet nie wiem gdzie to jest :hmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bullet Zgłoś #8 Napisano 11 Października 2011 skoro masz mozliwosc zalatwienia za 150zl to czemu tego nie zrobisz i nie zaproponujesz innym kolegom. Czyżby znowu twoja polskosc sie ujawniala- tym razem jako brak checi pomocy innym. bo przeciez jak wszyscy beda mieli to co Ty to przestanie to byc takie cenne. Mnie ktos zaproponowal to za 400zł i w mojej ocenie bylo to w miare OK cena bo ja placilem na grupówce 1000zl z hamownią. Postanowilem sie podzielic ta oferta z innymi. Ty w tradycyjny dla polskich foumowiczów skrytykowales, napisales za ilke powinno byc, tak wiec badz konsekwentny i wykaż sie. Zalatw za 150zł gotowca ja w to wchodze od razu i musle ze kolejnych 9 sie tez znajdzie. Sam rozpocząles wiec glupio wyjdzie jak bys sie teraz wycofal. Czekamy na oferte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piter Zgłoś #9 Napisano 11 Października 2011 A realna współczesna cena "gotowca" bez papiera i "po cichaczu" jak to ma być w proponowanej wersji, to 150-200 PLN Przecież napisał, że to była cena bez papiera i po cichaczu. Ja też robiłem w takiej cenie, ale skoro wyraźnie napisał, ze po cichaczu, to oznacza to, że nie może się nagle zwalić 10 chętnych, żeby coś takiego zrobić. Czego nie zrozumiałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bullet Zgłoś #10 Napisano 11 Października 2011 Wyraznie napisal, ze to co ja proponuje to powinno kosztowac 150zl, wiec skoro oczekuje ode mnie takich cudów niech zapewni je sam. znowu pyerdolenie ze za drogo, negowanie tego co ktos zapropowal, ze wy mozecie taniej a konkretów zero. mylse ze jestesmy doroslymi ludzmi i powinnismy byc odpowiedzialni za wlasne slowa, a jesli ktos tylko piprzy 3 po 3 to lepiej niech nie pisze nic. nadal czekam na konkret wirusa za 150zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NiemoR Zgłoś #11 Napisano 11 Października 2011 Przynajmniej ja, jestem Polakiem A realna współczesna cena "gotowca" bez papiera i "po cichaczu" jak to ma być w proponowanej wersji, to 150-200 PLN skoro masz mozliwosc zalatwienia za 150zl skoro oczekuje ode mnie takich cudów niech zapewni je sam. Nie wiem po jak mocnej herbatce masz takie swobodne skojarzenia nie wynikające z treści mojego posta :hmm Póki co mam prawo do wyrażenia swoich opinii i dzielenia się wiedzą praktyczną, co zrobiłem obiektywnie, czym niezrozumiale dla mnie strasznie Cię dotknąłem :hmm, na przeprosiny jednak nie licz Nie popsuję Ci interesu bo ja w przeciwieństwie do Ciebie działam pedantycznie legalnie, szczególnie z ludźmi Twojego pokroju. Natomiast inaczej rozmawia się z ludźmi poważnymi, którzy realnie oceniają zalety/wady "gotowca" i ze świadomością dokonują wyboru, za którego ew negatywne skutki nie obwiniają całego świata. Ci ludzie zazwyczaj to więcej niż koledzy, to przyjaciele. Póki co nie jesteś w ich gronie, więc nie wymagaj ode mnie gwiazdki z nieba, po to napisz list do Św. Mikołaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bullet Zgłoś #12 Napisano 11 Października 2011 (edytowane) masa slow zero konkretow. rzuciles zarzut a teraz nie potrafisz umiejetnie z tego wyjsc. powiedziales A to powiedz B a poki co zrecznie umykasz za tymi wszystkimi pieknymi slowami. nie chce byc twoim przyjacielem, nie martw. wole dziewczyny a prawo do pisania ma kazdy a Ty moze bardziej powinienes sie udzielac na forum przyjaciólki skoro to takie dla ciebie wazne. naprawde sie nie spinam- chociaz Ty tak twierdzisz. herbatki specjalnej rowniez nie pijam. moze jeszcze raz ci przedstawie cala sytuacje: ja zaproponowalem tuning za 400zl bo ktos za tyle mi to zaproponowal ty rzuciels oskarzenie, ze to za drogo a pewnie dlatego, ze ja mam w tym swoja dole. nie masz racji (ale przeciez masz prawo wyrazac swoja opinie) czy jesli ja nazwe cie zlodziejem to tez wytlumaczysz sobie ze kazdy ma prawo wyrazac swoja opinie??? potem stwierdziles ze taki tuning powinien kosztowac 150zl na co powiedzialem : zalatwiaj i co i zaczales krecic ze to tylko dla przyjacil, itp chlopie wyrazaj swoja opinie ale poparta konkretami bo poki co oskarzyles mnie o czerpanie korzysci z grupowevgo wirusowania BEZPODSTAWNIE i powiedziales ze to za drogo, ze powinno byc 150zl, nieestety nie potrafiles juz zrobic takiej oferty. ogladalem galerie twojego auta i gdzies miedzy wierszami bylo ze masz synka. Podobnie ma sie sprawa u mnie wiec dlatego tym bardziej dziwie sie, ze ktos wydawalo by sie dorosly moze robic takie glupoty jak Ty. BTW auto masz zrobione naprawde superowo (bez sarkazmu) reasumujac zanim nastepnym razem rzucisz jakies oskarzenia to zastanow sie ze dobrze bylo by miec na nie jakies argumenty - nie tylko takie ze na forum kazdy ma prawo do wyrazania swoich opini. owszem ma, pod warunkiem, ze nie oczernia drugiej osoby. Edytowane 11 Października 2011 przez bullet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piter Zgłoś #13 Napisano 12 Października 2011 bullet77 wyluzuj chłopie, nikt Cię tu nie oczernia i nikt nawet słowem nie wspomniał i nie wyzwał Cię od złodziei. Niemor napisał jedynie, że to z drugiej ręki sugerując, że możesz czerpać z tego korzyści. Zupełnie wystarczającą odpowiedzią byłoby jakbyś zwyczajnie napisał, że tak nie jest a nie rozpisywał się pisząc jakieś bzdury. Nikt nie złożył żadnej oferty wirusowania samochodu, ani Niemor, ani ja, choć też pisałem, że zrobiłem to w takiej cenie jak i on. Taką ofertę złożyłeś tylko Ty, my napisaliśmy tylko tyle, że to dosyć drogo jak na ofertę samego EPROM-u do auta, ale taką masz ofertę i już. Koniec tematu. Nie wiem zupełnie o co się tak nagrzewasz i bijesz pianę. Jeszcze raz powtarzam, poczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem to, co było tutaj pisane, nikt nie wyzywał Cię od złodziei jak napisałeś i nikt Cię też nie oczerniał. Nie widziałem również, żeby Niemor pisał, że woli chłopców a nie dziewczynki. A wchodzenie na temat, czy ktoś ma synka czy nie jest już w ogóle odejściem od tematu, bo wybacz, jedno z drugim nie ma żadnego związku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
remont Zgłoś #14 Napisano 12 Października 2011 Piter pięknie podsumował, więc proponuje zamknąć temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NiemoR Zgłoś #15 Napisano 12 Października 2011 reasumujac zanim nastepnym razem rzucisz jakies oskarzenia to zastanow sie ze dobrze bylo by miec na nie jakies argumenty - nie tylko takie ze na forum kazdy ma prawo do wyrazania swoich opini. owszem ma, pod warunkiem, ze nie oczernia drugiej osoby. Wyjątkowo się w tym drobnym fragmencie z Toba zgadzam I aż dziw, że ta mądrość pojawiła się na końcu Twojego posta wypełnionego nieudolnymi próbami odgryzienia się Jednak przechodząc do konkretów, napisałeś : ja zaproponowalem tuning za 400zl bo ktos za tyle mi to zaproponowalty rzuciels oskarzenie, ze to za drogo a pewnie dlatego, ze ja mam w tym swoja dole. nie masz racji chlopie wyrazaj swoja opinie ale poparta konkretami bo poki co oskarzyles mnie o czerpanie korzysci z grupowevgo wirusowania BEZPODSTAWNIE A proszę, w temacie - http://forum.vw-passat.pl/showthread.php/35799-ex-dynosoft-wrocław-Ecuproject-Wrocław/page31?p=1473754&viewfull=1#post1473754 inny "virusowy tuner" zaprtoponowal swoje uslugi w tym zakresie ale bez chamowni czyli opcja tzw gotowca.Cena 350zł miejsce wrocław- dowolnie on podjedzie czy byli by chetni?? Widać Twój "przelicznik Kowalskiego" działa szybko i ceny rosną z posta na post :haha pewnie zbierasz na słownik ortograficzny lub na ratę do hamowni Twojej marży nie ustalimy, ale widać wyraźnie, że z ramienia CARITASu tu nie występujesz :hmm widać, że perfidnie próbujesz zarabiać na forum pod płaszczykiem "koleżeństwa", dlatego ja nawet forum traktuję z dystansem - bo nawet w szczytnym zamyśle i grupie złotego ziarna, trafiają się plewy... Poza tym jak do całokształtu dołączę te wypowiedzi : http://forum.vw-passat.pl/showthread.php/35799-ex-dynosoft-wrocław-Ecuproject-Wrocław/page31?highlight=dynosoft+wroclaw Panowie, ile za mojego passka sobie zyczycie (diesele sa jakos tanio )? Wystarczy lajtowy program z lekko obnizonym plaskim momentem i 180km. Jakis grupowy tuning sie zbliza, bo jesli nie to jak drogo? cena 399złzapraszamy w srode po 21.00 zrobimy tak jak chcesz 180KM za 500zł moglibysmy zrobic 200KM To kpina, rozumiem? Lub ta cena to na raty czy co? Spodziewalem sie 1,5 tysiaca zlotych, a tu taka cena? Pytam sie, ile na powaznie mniej wiecej kosztowalby tuning, panowie. mamy tez ser zólty w blokach po 20kg, w cenie 8zł za kgalbo nawoz do trawy w baniakach 20 litrow. zainteresowany??? A nie masz przypadkiem lekarstwa na swoją głupotę? Koniecznie powinieneś udać się do psychoterapeuty, aby ci pomógł. Prawdopodobnie masz problemy emocjonalne, które musisz z siebie wyrzucić. Współczuję twoim znajomym i rodzinie, że muszą wysłuchiwać takich bredni od czasu do czasu. Cóż, nie wszyscy ludzie zdolni są do uprzejmości i chęci pomocy, a jedynie są zdolni do zgryźliwości na każdym nadarzającym się kroku. Poza tym, zachowujesz się jak typowy gimnazjalista, tzn. niepytany mówi od rzeczy i się wtrąca, bo nie do ciebie było pytanie. PS: nie odpisuj już, bo jeszcze się spocisz od nadmiaru emocji. a jak mam reagowac na cos takiego???wlasciciel ECUproject bywa tutaj rzadko bo ma duzo pracy. To mamy już pełen obraz osoby, którą jesteś, "twoich mondrości" i jakie "barwy klubowe" po godzinach reprezentujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek.wroc Zgłoś #16 Napisano 13 Października 2011 jak bedzie ktoś chciał to napisze a wy znowu się drapiecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafff Zgłoś #17 Napisano 19 Października 2011 (edytowane) Ile za tego chipa ? jestem z Zielonej Góry był bym chętny, prosze o info na priv (nie chodzi mi o chip od konkretnej osoby, tylko od kogokolwiek) passat b6 2007 77kw chcial bym zchipowac na 130km Edytowane 19 Października 2011 przez rafff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bullet Zgłoś #18 Napisano 19 Października 2011 u mojego kolegi 400zł. ale to podobno drogo bo u kolegi Niemora za 150zł ale po cichaczu. Wiec zagadaj do niego szeptem to Ci zrobi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blop Zgłoś #19 Napisano 19 Października 2011 u mojego kolegi 400zł. Obyś nie miał na myśli rzeźnika AutoSeby,już bym wolał sobie piasku do silnika wsypać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bullet Zgłoś #20 Napisano 19 Października 2011 to chyba nie jest ten. a co ten auto seba taki kaszaniarz?? gdzie on urzeduje i co za cuda niemile robi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach