Jerzy14 Zgłoś #1 Napisano 2 Lipca 2011 Witam Wymieniłem na nową pompę olejową.Silnika jeszcze nie uruchamiałem.Garażowy kolega zasiał mi wątpliwość zadając pytanie,czy zalałem pompę.Nie zalałem. Jak należało właściwie,fachowo postąpić? Jeżeli jednak jest konieczność zalewania,to czy jest jakiś sposób,aby jeszcze to zrobić? Nie chciałbym ponownie demontować miski-robilem to pierwszy raz.Jest trochę "pracochłonne" Jerzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kserkses Zgłoś #2 Napisano 2 Lipca 2011 Garażowy kolega zasiał mi wątpliwość zadając pytanie,czy zalałem pompę. głupoty, nic się nie zalewa, po prostu pal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magda84 Zgłoś #3 Napisano 2 Lipca 2011 Pompa sama zassa oliwe i popchnie dalej. Koledze może pomyliło się z wymianą filtra paliwa w dieslu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krypek Zgłoś #4 Napisano 2 Lipca 2011 (edytowane) Koledze może pomyliło się z wymianą filtra paliwa w dieslu. ... albo chodziło mu o turbinę PS A jak chcesz mieć spokój, to ściągnij kable ze świec pokręć trochę na rozruszniku i już wszystko nasmarowane. Edytowane 2 Lipca 2011 przez krypek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jerzy14 Zgłoś #5 Napisano 2 Lipca 2011 Dzięki za rady.Rano odpalam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach