lewmir Zgłoś #1 Napisano 20 Lutego 2011 W jaki sposób można sprawdzić kod kluczyka ? ( nie kod immo.) Kod jest mi potrzebny do dorobienia kopi kluczyka. Czy tylko w serwisie można się tego dowiedzieć, czy można go jakoś zczytać z komputera, czy numeru Vin ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PaoloM86 Zgłoś #2 Napisano 22 Lutego 2011 wystarczy go otworzyć... do dorobienia kluczyka potrzebujesz wlasnie pin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
druidionin Zgłoś #3 Napisano 22 Lutego 2011 Dorabiasz klucz, kupujesz nowy transponder(taka pastylka w kluczyku za zaślepką) identyczny jak stary. Podłączasz się pod Vaga w aucie i programujesz wszystkie klucze od nowa... Ot i cała filozofia... Na forum masz nawet jak Vag-comem zaprogramować klucze... Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewmir Zgłoś #4 Napisano 24 Lutego 2011 wystarczy go otworzyć We wnetrzu jest wybity kod, ale to raczej nie jest key pin code , ma chyba z 9 symboli. Dorabiasz klucz, No własnie do dorobienia spec potrzebuje kodu, reszta jest prosta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ormin Zgłoś #5 Napisano 24 Marca 2011 Prawie każdy elektromechanik Ci to zrobi, ja do swojej bory też chciałem dorobić kluczyk i koszt w ASO 300zł a u speca 100 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach