murawpio Zgłoś #1 Napisano 22 Czerwca 2010 (edytowane) Proszę o informajcę czy w przepływomierzu o numerach fabrycznych 071906461A do 2.3 VR5 AGZ znajduje się termistor? W trakcie czyszczenia przepływomierza zauważyłem, że w moim przepływomierzu brakuje platynowego drucika. Edytowane 22 Czerwca 2010 przez murawpio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luc Zgłoś #2 Napisano 22 Czerwca 2010 Witam. Myślę, że wszystkie przepływomierze termoanometryczne produkowane w drugiej połowie lat 90 tych miały płytki ceramiczne, tj. termoanometr warstwowy. Druty były w LH jetronic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murawpio Zgłoś #3 Napisano 22 Czerwca 2010 Wielkie dzięki za szybką odpowiedz. Wrzuciłem zdjęcia wkładu przepływomierza. Na pierwszym zdjęciu widać miejsce, w którym w innych wkładach jest umieszczony platynowy drucik. Na drugim zdjęciu w końcowej części wkładu widać trzy druciki. Mam rozumieć, że te trzy druciki są odpowiednikami drucika, który w innych przepływomierzach znajduje się w dwóch uchwytach widocznych na zdjęciu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach