emate Zgłoś #461 Napisano 10 Lutego 2011 lol adasiu...lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafus13 Zgłoś #462 Napisano 10 Lutego 2011 witam ja niestety odpadam awaria auta i sprawy osobiste niepozwalaja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Markomar Zgłoś #463 Napisano 10 Lutego 2011 Noo ja mam nadziej ze wpadnę nareszcie, ale nie wiem do której zabaluje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zaku75 Zgłoś #464 Napisano 10 Lutego 2011 Mateusz jeszcze 3 dni moze ktos sie zdecyduje Może ja jak tylko dziecko wyzdrowieje :dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sklejka Zgłoś #465 Napisano 11 Lutego 2011 Byda + Sklejkowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Markomar Zgłoś #466 Napisano 11 Lutego 2011 Hmm to jak ustawimy się gdzieś by razem pojechać albo jak to widzicie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artuj Zgłoś #467 Napisano 11 Lutego 2011 Również będę. Kasia nie uwierzyła na telefon i kazała napisać na forum Tak więc melduję swoję przybycie na hot-spota. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacenty64 Zgłoś #468 Napisano 11 Lutego 2011 Ja niestety nie dam rady - miłej konsumpcji życzę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kebab18 Zgłoś #469 Napisano 12 Lutego 2011 Gdzie się zbieramy?? może ten zajazd przy krajówce ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rainman777 Zgłoś #470 Napisano 12 Lutego 2011 (edytowane) Tak więc melduję swoję przybycie na hot-spota. Ja niestety nie mogę się ustawiać bo będę musiał Zyndrama z pociągu odbierać , a nie wiem jeszcze o której ten łoś przyjeżdża. Najlepiej ustawcie się pod M1 w Czeladzi tam gdzie zawsze jak latamy w tamtą stronę Ale mamy pogodę :dobrze Edytowane 12 Lutego 2011 przez rainman777 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johny x Zgłoś #471 Napisano 12 Lutego 2011 Ale mamy pogodę pogoda wyborna :dobrze , nie to co wczoraj Najlepiej ustawcie się pod M1 w Czeladzi będzie dobrze , myślę aby się ustawić ok 14.30 poczekać do 14.45 i ruszyć powinno być w sam raz , korków chyba nie będzie dziś sobota Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zwierzak Zgłoś #472 Napisano 12 Lutego 2011 jesli wybiezemy sie na grilla to prosze zabrac wlasny prowiannt i jakis grill hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Markomar Zgłoś #473 Napisano 12 Lutego 2011 będzie dobrze , myślę aby się ustawić ok 14.30 poczekać do 14.45 i ruszyć powinno być w sam raz , korków chyba nie będzie dziś sobota będzię Git !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pjotrm Zgłoś #474 Napisano 12 Lutego 2011 ten łoś Miły to nie jest łoś - to jest four feeter, predator, piękny bjutiful :lol3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszzk85 Zgłoś #475 Napisano 12 Lutego 2011 A my zyczymy wszystkim dobrej zabawy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buszmen Zgłoś #476 Napisano 12 Lutego 2011 A my zyczymy wszystkim dobrej zabawy Ja również Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sklejka Zgłoś #477 Napisano 12 Lutego 2011 Dziękować za mega wypasionego HS, pozdrawiam i do następnego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek1811 Zgłoś #478 Napisano 12 Lutego 2011 my również dziękujemy za HS, my bawimy sie dalej pozdro do następnego RENATKA :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kebab18 Zgłoś #479 Napisano 13 Lutego 2011 dzięki za HS, czekamy na tomka1811 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rainman777 Zgłoś #480 Napisano 13 Lutego 2011 Podziękował jak zawsze zajebiaszczo :kumple. Balowaliśmy do późnych godzin nocnych :alko . Pozdrowionka dla Renaty Właśnie odpalam kamerę , aż się boję Pozdrowionka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach