penkus Zgłoś #15121 Napisano 24 Listopada 2015 (edytowane) Współczuje. Niestety pod blokiem grzeje mi tylko prawy bok :lol2 Edytowane 25 Listopada 2015 przez penkus Dowody zbrodni :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krepa Zgłoś #15122 Napisano 25 Listopada 2015 witam kto z kolegow mieszka na okulnickiego za szpitalem rydgiera bo widziałem tam zaparkowanego passerati z wlepa na tylnej klapie ? pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafflex Zgłoś #15123 Napisano 25 Listopada 2015 witam kto z kolegow mieszka na okulnickiego za szpitalem rydgiera... A tam, od razu "mieszka". Może ktoś był na lewiźnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plaski80 Zgłoś #15124 Napisano 25 Listopada 2015 Wszyscy śpią a ja w pracy muszę to gdzieś zgłosić :padaka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
penkus Zgłoś #15125 Napisano 26 Listopada 2015 Wszyscy śpią a ja w pracy muszę to gdzieś zgłosić :padaka Najlepiej do naszego najjaśniej nam panującego prezydenta Andrzeja Łaskawego Dudy. :lol2 On na pewno wysłucha Twoich problemów i cierpień :lol2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolec Zgłoś #15126 Napisano 26 Listopada 2015 Zamieszczone przez plaski80 Wszyscy śpią a ja w pracy muszę to gdzieś zgłosić Najlepiej do naszego najjaśniej nam panującego prezydenta Andrzeja Łaskawego Dudy. No powiem Ci, że coś w tym jest bo w odróżnieniu od Kamińskiego już jesteś skazany (na roboty :haha) więc masz pełne prawo do ułaskawienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krepa Zgłoś #15127 Napisano 26 Listopada 2015 haha ok nie wnikam ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plaski80 Zgłoś #15128 Napisano 27 Listopada 2015 Najlepiej do naszego najjaśniej nam panującego prezydenta Andrzeja Łaskawego Dudy. :lol2 On na pewno wysłucha Twoich problemów i cierpień :lol2 Nie znam gościa to nie jest mój prezydent bo nie głosowałem na pajaca :takiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChymeK Zgłoś #15129 Napisano 27 Listopada 2015 Co do grzania to w moim nie garażu ostatnio było zimno i zamek w moich drzwiach się obraził i nie chciał się zamknąć Ale nie śpimy bo juz piąteczek jeszcze jutro i wolne przez jeden dzień Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolec Zgłoś #15130 Napisano 27 Listopada 2015 jeszcze jutro i wolne przez jeden dzień Widzę, że nie tylko ja tak mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waski1 Zgłoś #15131 Napisano 27 Listopada 2015 Widzę, że nie tylko ja tak mam Też jestem z wami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChymeK Zgłoś #15132 Napisano 27 Listopada 2015 No niestety takie życie Ale jakoś trzeba uzbierać na nowego paska :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waski1 Zgłoś #15133 Napisano 27 Listopada 2015 ale jakoś trzeba uzbierać na nowego paska b10 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolec Zgłoś #15134 Napisano 27 Listopada 2015 jakoś trzeba uzbierać na nowego paska Czyżby ostatnie przekręty VW nie dały ci nic do myślenia :hyhy: :haha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChymeK Zgłoś #15135 Napisano 29 Listopada 2015 b10 ? A jak myślisz Przekręty hmm dyrektywy ue dotyczące ochrony środowiska, założe się że zaraz znajdą coś w innych markach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChymeK Zgłoś #15136 Napisano 4 Grudnia 2015 A tu co taka Cisza ?? zimno się zrobiło i każdy się "pochował" czy jak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbijar Zgłoś #15137 Napisano 4 Grudnia 2015 (edytowane) Wszyscy szykują się na jutrzejszego spota Edytowane 5 Grudnia 2015 przez zbijar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolec Zgłoś #15138 Napisano 4 Grudnia 2015 Wszyscy szykują się na jutrejszego spota no ja mam nadzieję, że chociaż zdeklarowani się pojawią :kciuczki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waski1 Zgłoś #15139 Napisano 7 Grudnia 2015 Nie spać !!!! Zwiedzać !!!!! Zapierrrrr.......!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siuter Zgłoś #15140 Napisano 7 Grudnia 2015 Nie spać !!!! Zwiedzać !!!!! Zapierrrrr.......!!!!!! Wolne dziś:jupi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach