pablocbr Zgłoś #1 Napisano 10 Stycznia 2010 Czy nie wiecie gdzie można kupić dobrej jakości chromowane nakładki na klamki do passata B6? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaarecki Zgłoś #2 Napisano 11 Stycznia 2010 chromemaster Kamil, tel. 608-507-248 http://www.chromemaster.pl Kupiłem chromowane nakładki od tego gościa, naprawde polecam ,jeżeli mogę doradzić nie kupuj plastiku chromowanego,tu troche wiecej zapłacisz , ale to naprawde fajnie wygląda.Ja to mam już ok roku na swoim i nic sie z tym złego nie dzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablocbr Zgłoś #3 Napisano 11 Stycznia 2010 Dzięki za namiary, widziałem dużo nakładek stalowych do b5 po ok 80 zł. czy nie wiecie czy mozna kupic gdzies taniej niz 250 do b6?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaarecki Zgłoś #4 Napisano 12 Stycznia 2010 Wiesz , nie pamiętam , luknij na allegro ,tam ofert jest najwiecej, o ile pamiętam ja dałem coś koło 200 plus koszty wysyłki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach