arkady375 Zgłoś #5641 Napisano 27 Grudnia 2021 Hallo hallo cicho głucho tu przez rok czy jeszcze ktoś tu zagląda? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asia Zgłoś #5642 Napisano 1 Stycznia 2024 Szczęśliwego Nowego Roku ? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roqs Zgłoś #5643 Napisano 11 Marca 2024 a kuku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asia Zgłoś #5644 Napisano 12 Marca 2024 Bry ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elblagB5 Zgłoś #5645 Napisano 14 Lipca 2024 Witam wszystkich, mam na imię Leszek ,jestem z Elbląga .Mama zamiar uzyskać informacje na temat mojego Paska ,które będą przydatne do utrzymania przy życiu tego staruszka. Jest on ze mną od 2010roku i nigdy mnie nie zawiódł. Ma na liczniku440 kkm .Przejechał ze mną całą Europę. Był we wszystkich(za wyjątkiem Portugalii i Grecji) krajach .Czas teraz odpłacić się opieką nad nim, dlatego liczę na waszą pomoc, w sytuacjach ,w których moja wiedza jest nie wystarczająca. Jeżeli będę mógł służyć pomocą-chętnie pomogę .Pozdrawiam Leszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asia Zgłoś #5646 Napisano 14 Lipca 2024 Witaj ? Powodzenia z Passatem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach