Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze 3 dni i premiera FIFY 13 :marecek ciekawe jaką cene dowalą :wmorde zaś trzeba będzie za granicą kupić-będzie taniej :lol

Edytowane przez Mieszkoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witka, bardzo proszę o wypełnienie ankiety i ew. komentarze
Coś ten link Ci nie wyszedł...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapraszam jak by ktoś chciał pograć w COD4

na serwer Jargames Mixed Mode Hardcore

- adres: 78.46.128.246:28965

- 22 publiczne sloty,

- 2 prywatne sloty,

- specjalnie osłabiony helikopter,

- zabronione: Marty, Last Stand, P90, GL

- TeamSpeak 3 - ts.jargam.es:9987

b_560_95_1.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj przez przypadek natrafiłem na demo WRC3 w PSstore. Dla wszystkich maniaków wyścigówek , polecam. Mega zabawa, fajnie gierka zrobiona , dobra grywalność , całej wersji premiera 12.10.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja grywam w pesa, ale nie przez neta;p a w traviana ktoś gra?;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dzisiaj przez przypadek natrafiłem na demo WRC3 w PSstore. Dla wszystkich maniaków wyścigówek , polecam. Mega zabawa, fajnie gierka zrobiona , dobra grywalność , całej wersji premiera 12.10.

Też ściągnąłem demo na PS3 - jest nieźle ,a dzisiaj "dorobiłem" się wersji na PC...powiem tak : miażdży cycki jak dla mnie,powrót do starego dobrego Collina 2.0 na PS1 :ok: . W porównaniu demo PS3 a wersje full na PC sterowanie (i tu i tu padem do PS3) na PC ciut łatwiejsze,lepiej można opanować auto drążkami,takiem moje odczucie ;) . Polecam

A i dziś w MM natrafiłem na MOH na PS3 na wieeeeeeeeeelgachnym ekranie,mało nie uklęknąłem pod wrażeniem grafiki :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Parę stron temu gadaliśmy, ja na razie dobrnąłem do 9 tieru ale mam 6 czołgów z 8 tieru nick: Jacobes jeszcze jest kolega szany. Jak by ktoś chciał plutonik albo kompanię to zapraszam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a no jest jest, niezła zabawa, no ja już mam 2 X tier. Szczerze polecam, wciągająca gra jak nic.

PozdraVWiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W porównaniu demo PS3 a wersje full na PC sterowanie (i tu i tu padem do PS3) na PC ciut łatwiejsze,lepiej można opanować auto drążkami,takiem moje odczucie . Polecam

Mieszkoc ja różnicy nie widzę w wersji demo a całej na PS3, hmmm Pc to pewnie by już nie uciągnął , gra wciąga , jadę Road to Glory i dotarłem do Finlandi, no masakra jest, między tymi drzewami trzeba się sporo nagimnastykować żeby na pierwszym miejscu dojechać.

Już nie cały tydzień i nowy Assassin wchodzi :/ !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a no jest jest, niezła zabawa, no ja już mam 2 X tier. Szczerze polecam, wciągająca gra jak nic.

PozdraVWiam

Jak długo grałeś żeby dojść do X tieru?

I jakie czołgi masz na tym X?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jak długo grałeś żeby dojść do X tieru?

I jakie czołgi masz na tym X?

Mam IS7 i E100, a jak długo grałem ciężko powiedzieć ile na to czasu poświęciłem ale na to by odkryć E100 zagrałem na E75 306 bitew a na IS8 by kupić IS7 - 286 bitewek. No a jak nie masz konta premium to i jeszcze więcej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To zależy, ja rozwinąłem wszystkie niemieckie i rosyjskie bez art do 8 tieru ... za to miałbym już spokojnie ze dwie X

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
To zależy, ja rozwinąłem wszystkie niemieckie i rosyjskie bez art do 8 tieru ... za to miałbym już spokojnie ze dwie X

ale posiadając chińczyka w garażu to się nie martwisz o kredyty...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mamy tutaj takze graczy DIABLO 3?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

diablo 3 zdechło 3 miesiące po premierze.. trzeba być naprawdę twardym, żeby nadal przy tym obstawać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi