maciek34 Zgłoś #41 Napisano 3 Lutego 2014 Ja mam RNS510 w b7 i tragedi nie ma, ale kupiłem też wzmacniacz DynAudio, i nie wiem czy iść w tą stronę, bo muszę kupić głośniki wcale nie tanie no i jest dwa dni zabawy z pruciem auta.Obecnie brakuje mi miekkego subwoofera , az sie prosi by go wsadzić w koło no i fajnie jakby był aktywny. Ale znowu RNS510 nie ma wyjścia na subwoofer. No i żadna droga nie jest prosta . Co radzicie? Ja mogę Tobie doradzić jako były posiadacz b6 z dołożonym dynaudio I rns 510. Obecnie mam b7 z fabrycznymi głośnikami 2013 r. auto I z rns 510. Zrezygnowalem z dolozenia dynaudio bo roznica bedzie za mala w stosunku do nakladu kosztow. Jak ja kupowalem moj zestaw do paska dynaudio to dalem chyba z 1500 zl za zestaw plus ok 400 zł za wiązkę. Przy sprzedazy kupil to ode mnie jakis ruski chyba za 2300 az bylem zszkowany. Niedawno widzialem na allegro zestaw do paska za 2700 bez wiazki - pogielo ich? Podsumowujac dynaudio w cenie 1500-2000 z wiazka - ok, mozna, czemu nie, ale tak ze 2500 zł to bym się zastanowił czy warto. pozdrawiam - Maciek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach