indi Zgłoś #21 Napisano 26 Stycznia 2009 problemy w odpalaniu moga byc spowodowane zlym ustawieniem poczatka katu wtrysku mi odpalal na wszystkich zdechlych swiecach ale dlugo krecil kopcil i ledwo co zapalal oczywiscie nei w warunkach ujemnej temp tylko cos kolo +-10 st Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pawelman1 Zgłoś #22 Napisano 10 Kwietnia 2009 Panowie mam taki problem pomóżcie PROSZE. Mianowicie podczas jazdy zapala mi sie kontrolka świec żarowych na sekunde, dwie i wtedy silnik przestaje pracowac, natomiast za chwile jedzie normalnie. Przedtem mi sie to zdarzalo raz, dwa na miesiac a teraz mi sie zdarza 6 a nawet wiecej razy w ciągu dnia. Prosze pomóżcie co to moze byc bo juz głupieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kresek Zgłoś #23 Napisano 10 Kwietnia 2009 Z tego co wiem sygnalizuje tak awarie bodajze elektryki silnika tak samo jak w innych autach "check". Podlacz pod vaga zobacz co pokaze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mazur123 Zgłoś #24 Napisano 10 Kwietnia 2009 Witam U mnie czasem tez świeci kontrolka od świec żarowych podczas jazdy. Jak sie zapala to wciskam pedał hamulca i przestaje świecić.Żadnych objawów nie miałem;) Jak sie podłączyłem pod vaga to był bład czujnika pedału hamulca. Już nie pamietam dokładnie jaki to bład był Wiec najlepiej podłacz sie kabelkiem pod samochodzik i zobaczysz jaki tobie się błąd pojawi:p Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach