pasek007 Zgłoś #1 Napisano 29 Października 2008 Witam. Sprawdzałem forum ale mojego przypadku nie ma a jeśli byłby to nie ma konkretnych odpowiedzi. W moim passacie stwierdzili walnięty N75 lub zapieczone kierownice w turbo nieraz przechodzi w tryb awaryjny, i jest bardzije mułowaty niż zawsze. Zaobserwowałem duże zużucie paliwa, mianowicie kiedyś na baku robiłem bez problemu 1300km a teraz ledwo do 1000 dobijam. Wszystkie płyny wymienione, styl ten sam do 110km max, a spalanie radykalnie się zmieniło. 1 Czy jak stwierdzono N75 lub zapieczone kierownice, mają wpływ na te spalanie. 2 Jeśli nie to co może być przyczyną. Za wszelkie sugestie i rady Bardzo dziękuję. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KinGRinG Zgłoś #2 Napisano 29 Października 2008 (edytowane) Tak ja miałem z tym problem to miałem większe spalanie(N75) Edytowane 29 Października 2008 przez KinGRinG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pfirst Zgłoś #3 Napisano 28 Grudnia 2008 Zaobserwowałem duże zużucie paliwa, mianowicie kiedyś na baku robiłem bez problemu 1300km a teraz ledwo do 1000 dobijam. Robiłes 1300 km, to jaki Ty masz bak , ja jak zrobie 800 to juz jest dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach