piotrek1o Zgłoś #1 Napisano 12 Lipca 2008 witam Was mam tak od miesiaca paska z tym wlasnie radiem tj rcd 300 i jestem załamany. to radio daje dzwiek podobny do tego jak radio safari w maluchu.. czy u Was tez tak jest? sprawdzilem glosniki i wiem ze mam orginalne, chociaż tylko z przodu, takze rozwiązaniem nie jest wymiana głosników. może z moim radiem jest cos nie tak, moze cos w ustawieniach da sie zmienic, moze ktos mi doradzi gdzie ja z tym w krakowie moge pojechac aby to sprawdzic? dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
automaniak Zgłoś #2 Napisano 12 Lipca 2008 U mnie tak nie ma;gra lepiej niż w posiadanym Oplu czy Nissanie. Jesteśmy nie w tym dziale tak BTW,proponuje skorzystaj z wyszukiwarki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawekFSI Zgłoś #3 Napisano 12 Lipca 2008 mam to samo - ale to nie radio daje taki paskudny i slabowity dzwięk tylko glosniki seryjne a dokladnie ich montaż co mozna zrobic kolejno aby miec coraz lepsze brzmienie 1. zostawic glosniki seryjne i wytlumic drzwi matą bitumiczną (ok. 300 PLN w salonie caraudio w wawie) - brzmi o niebo lepiej 2.wytlumic drzwi i wymienic glosniki na jakies tanie lub srednie glosniki z media markt - brzmi jeszcze lepiej 3. wytlumic drzwi i wstawic dobre glosniki (uzyj opcji szukaj na tym forum) - brzmi jeszcze lepiej 4. Pkt 3 + wzmacniacz 5. Pkt 4 + skrzynia basowa 6. Pkt 5 + wymiana radia jak wiec widzisz wymiana radia to zasadniczo ostatecznosc , nie ma sensu tego robic zwlaszcza ze radio rcd300 dobrze sie komponuje z deską passata , podglasnia sie jak przyspieszasz itd , jedyne co mnie denerwuje w moim to ze nie czyta mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach