margaretek Zgłoś #441 Napisano 27 Stycznia 2009 Dzisiaj czekałem na żonkę w Goleniowie i zobaczyłem Kaczorka żywiącego się pod blokiem z gołąbkami. [/url] To kaczusia...samiczka kaczki krzyżówki Bardzo ładna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuczi Zgłoś #442 Napisano 27 Stycznia 2009 Jacek, Ty bez aparatu z domu nie wychodzisz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J@ceq Zgłoś #443 Napisano 27 Stycznia 2009 To kaczusia...samiczka kaczki krzyżówki A to mnie cholera w błąd wprowadziła. Widząc jak łapczywie podbiera gołębiom myślałem że to kaczora żona wywaliła z domu bo pochlał. A to ona narozrabiała i mąż ją wygnał z domu. Jacek, Ty bez aparatu z domu nie wychodzisz ? Marcinie zawsze ze sobą trzymam i mam nadzieję na niezwykłe fotki. Lubię fotografować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
margaretek Zgłoś #444 Napisano 27 Stycznia 2009 Wróbliczka:D do startu... gotowi... hop! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bombel779 Zgłoś #445 Napisano 27 Stycznia 2009 z innego świata..Tomek pierwsza fotka śliczna hop! Madzia ale masz refleks tak go uchwyciłaś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
margaretek Zgłoś #446 Napisano 27 Stycznia 2009 Madzia ale masz refleks tak go uchwyciłaś Niestety, to nie refleks, tylko czysty przypadek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danek75 Zgłoś #447 Napisano 30 Stycznia 2009 Ciekawostka... Tak "mała" amerykańska zabaweczka za ponad 10 mln "baksów". Jakość zdjęcia nie powala, więc jutro chyba muszę innym aparatem cyknąc foty, bo dziś już trochę późnowato było, no a jutro zanim je zabiorą to powinienem zdążyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mej Zgłoś #448 Napisano 30 Stycznia 2009 czy to jest samolot szpiegowski? OT wolno wam robic takie zdjęcia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J@ceq Zgłoś #449 Napisano 30 Stycznia 2009 Danek szpiegowskie zdjęcia szpiegowskiego samolotu? To kiedy uwalniacie polskiego inżyniera? A to moje zdjęcia z wczoraj szadzi. A tak szadź wygląda z bliska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danek75 Zgłoś #450 Napisano 30 Stycznia 2009 czy to jest samolot szpiegowski? Niom. OT wolno wam robic takie zdjęcia? W ogóle zdjęc w bazie, niby nie wolno robic Ale co to za tajemnica, skor na necie wszystko jest. O proszę... Predator - KLIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mej Zgłoś #451 Napisano 1 Lutego 2009 1 luty.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mej Zgłoś #452 Napisano 2 Lutego 2009 a dzis zima.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAXIMUS1207 Zgłoś #453 Napisano 2 Lutego 2009 Ale co to za tajemnica, skor na necie wszystko jest. O proszę... Jak jeszcze nam podasz ilu ludzi i gdzie stacjonuje to bede miec pewnosc ze nieeee predko zobaczymy ciebie;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J@ceq Zgłoś #454 Napisano 2 Lutego 2009 MAXIMUS1207 nie podjudzaj bo nie wiadomo co mu do głowy strzeli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuczi Zgłoś #455 Napisano 2 Lutego 2009 MAXIMUS1207 , Ty lepiej nie wnikaj Ale tak serio to jednego predatora wje**** w iraku i go szukaliśmy przez kilka dni ( juz nie wspomnę ile godzin wylataliśmy... ) , oczywiście nie znalazł sie.... Szuszwole go pewnie rozebrały.... Damian, takie fotki to echh, achhh, kosz.... Predator, wielkie mi mecyje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rainman777 Zgłoś #456 Napisano 2 Lutego 2009 a dzis zima.. Ruda ci go bierze , czy to tylko tak na fotkach wyszło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mej Zgłoś #457 Napisano 2 Lutego 2009 bierze:) na wiosne bedzie jak nowy;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plastikbiker Zgłoś #458 Napisano 2 Lutego 2009 Oj zima mayday piekny snieg i wolne drogi jak zwykle angole boja sie jezdzic i to jest w tym wszystkim najlepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rainman777 Zgłoś #459 Napisano 2 Lutego 2009 Czy ja dobrze widzę w tle zaśnieżone palmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plastikbiker Zgłoś #460 Napisano 2 Lutego 2009 Tak Miloszu ta sama co tu nie jest to tutaj nic nadzwyczajnego w koncu wyspa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach