wodzu997 Zgłoś #4741 Napisano 12 Lutego 2016 W takim razie ja też około 19 dotrę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kusiek Zgłoś #4742 Napisano 13 Lutego 2016 Dziękuję za super spota Gucio miejscówka spoko pasza bardzo dobra ogólnie rewelka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kusiek Zgłoś #4743 Napisano 5 Marca 2016 :bry2 Pamiętacie o marcowym spocie? Jak nie to przypominam że wypada nam 11.03 Kto chętny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkowa Zgłoś #4744 Napisano 7 Marca 2016 A gdzie tym razem planujemy spota? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kusiek Zgłoś #4745 Napisano 7 Marca 2016 Na grillowanie jeszcze zimno może poprawka w Sieradzu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pjotrm Zgłoś #4746 Napisano 9 Marca 2016 Na grillowanie jeszcze zimno może poprawka w Sieradzu ? My odpadamy - rodzinna impreza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jusef Zgłoś #4747 Napisano 10 Marca 2016 Na grillowanie jeszcze zimno może poprawka w Sieradzu ? Dzień dobry ja chętnie coś dobrego, w doborowym towarzystwie, bym ogarnął :marecek Pozdrawiam Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkowa Zgłoś #4748 Napisano 10 Marca 2016 My niestety odpadamy nie damy rady dojechać do Sieradza trochę pokrzyżowały nam się plany . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kusiek Zgłoś #4749 Napisano 10 Marca 2016 Dzień dobry ja chętnie coś dobrego, w doborowym towarzystwie, bym ogarnął Jak widać grupa nie jest zainteresowana a szkoda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jusef Zgłoś #4750 Napisano 11 Marca 2016 Jak widać grupa nie jest zainteresowana a szkoda Szkoda :dupablada Może przy innej okazji... :papa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kusiek Zgłoś #4751 Napisano 13 Marca 2016 Szkoda Może przy innej okazji... Cieplej cię zrobi to się ludzie obudzą ze snu zimowego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madzara31 Zgłoś #4752 Napisano 22 Marca 2016 Jeśli w Łodzi byście organizowali jakieś spotkanie to chętnie podjadę. Nowy jestem i aktualnie czytam Wasze forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strus251 Zgłoś #4753 Napisano 22 Marca 2016 Uuuu w Łodzi to nie często w okresie niezimowym. Grupa preferuje raczej plener, grill, %% i dziewczyny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madzara31 Zgłoś #4754 Napisano 22 Marca 2016 Może być plener i grill. Na % i dziewczyny .... popatrzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kusiek Zgłoś #4755 Napisano 22 Marca 2016 Jeśli w Łodzi byście organizowali jakieś spotkanie to chętnie podjadę. Nowy jestem i aktualnie czytam Wasze forum. Spot odbywa się w drugi piątek miesiąca teraz wypada 8.04.2016 r. Śledź temat co gdzie i jak Zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkowa Zgłoś #4756 Napisano 24 Marca 2016 Łukasz może kwietniowego spotach przełożylibyśmy na sobotę 9 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kusiek Zgłoś #4757 Napisano 24 Marca 2016 Łukasz może kwietniowego spotach przełożylibyśmy na sobotę 9 ? Możemy bo i o sobotę dopytywał się Piranos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piranoss Zgłoś #4758 Napisano 26 Marca 2016 no tylko teraz ja nie dam rady mam urlop niby od 4 ale cały poświęcam na remont a do tego mój przyjaciel wziął sobie 78 urlop żebyśmy właśnie 4 dni przywalili ze ścianami na gotowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bambi Zgłoś #4759 Napisano 29 Marca 2016 (edytowane) Jak będziesz malować oferuje max rabat na farby pisz na prv - - - - - aktualizacja - - - - - Pytanie czy na spocie znajdzie się os. która zdiagnozuje mojego paszczura? (przeładowanie ciśnienia) Edytowane 29 Marca 2016 przez bambi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kusiek Zgłoś #4760 Napisano 30 Marca 2016 Czy są chętni na spota w sobotę 9 kwietnia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach