Gość Camell990 Zgłoś #341 Napisano 22 Maja 2009 Takie coś udało mi się zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spidi Zgłoś #342 Napisano 22 Maja 2009 dzięki,ale chodziło mi dokładnie o te koła z ebay. Przymierzam się do kupna i chciałbym zobaczyć jak się prezentują na aucie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camell990 Zgłoś #343 Napisano 22 Maja 2009 Wydawało mi się że takie same są...no ale trudno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spidi Zgłoś #344 Napisano 22 Maja 2009 chodzi mi dokładnie o te koła;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariano2004 Zgłoś #345 Napisano 22 Maja 2009 PROSZĘ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spidi Zgłoś #346 Napisano 23 Maja 2009 dobra robota mariano, załóż mi jeszcze listwy od "highline" i daj go niżej o trzy centy(jak masz chwilkę oczywiście:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adik__ Zgłoś #347 Napisano 23 Maja 2009 ładnie sie prezentuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spidi Zgłoś #348 Napisano 23 Maja 2009 wszystko byloby ok ale zeby zdjecia wyraźniejsze byly postaram się bo faktycznie szału nie robią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariano2004 Zgłoś #349 Napisano 23 Maja 2009 dobra robota mariano, załóż mi jeszcze listwy od "highline" i daj go niżej o trzy centy(jak masz chwilkę oczywiście:)) Mówisz i masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siemi1 Zgłoś #350 Napisano 23 Maja 2009 Niezły wypasik wyszedł to kolego terz to musisz te fele kupic obnizyc paska i listwy highline zalozyc nie ma przebacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spidi Zgłoś #351 Napisano 23 Maja 2009 Listwy na 100% ale te koła raczej nie,według mnie lepiej będzie wyglądał na tych co mam teraz tj "A6 sportline" .Dzięki mariano jeszcze raz,pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vagmania Zgłoś #352 Napisano 23 Maja 2009 witam moglby ktos mi te felgi wrzucić do tego passata i jesli mozna to np. w koloze zielonym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariano2004 Zgłoś #353 Napisano 24 Maja 2009 Listwy na 100% ale te koła raczej nie,według mnie lepiej będzie wyglądał na tych co mam teraz tj "A6 sportline" .Dzięki mariano jeszcze raz,pozdrawiam. Święte słowa speedytorun Wg mnie to felgi od S6 są klasyczne, piękne i najlepiej pasują do paska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaDDy Zgłoś #354 Napisano 25 Maja 2009 vagmania prosze black green Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siemi1 Zgłoś #355 Napisano 25 Maja 2009 (edytowane) Witam koledzy do VT miałbym prośbe o "polakierowanie" czarnych listew w kolor nadwozia:) Zastanawiam sie jak to bedzie wygladało przy takim kolorze. Foto z allegro, mam paska w takim samym kolorze. Bede robil poprawki lakiernicze wiec przy okazji moze koles by mi machnol listewki:) Edytowane 25 Maja 2009 przez siemi1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siemi1 Zgłoś #356 Napisano 26 Maja 2009 Jest jakś szansa koledzy na taki modzik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotr0488 Zgłoś #357 Napisano 27 Maja 2009 Witam Panow. Interesuje mnie sciagniecie listw z zderzakow i wygladzenie go oraz sciagniecie listw z drzwi, dalo by sie mi to jakos przedstawiac..??? tu fotki auta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariano2004 Zgłoś #358 Napisano 27 Maja 2009 W KOLORZE BEZ CHROMU W KOLORZE Z CHROMEM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siemi1 Zgłoś #359 Napisano 27 Maja 2009 Dzieki wielkie chyba jak finansowo da rad to sie skusze na lakierowanie listew przy okazji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariano2004 Zgłoś #360 Napisano 28 Maja 2009 Dzieki wielkie chyba jak finansowo da rad to sie skusze na lakierowanie listew przy okazji Maluj maluj, auto od razu lepiej wygląda. W ogole masz w pięknym kolorze paska(mam ten sam) hehe Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach