bartekzks Zgłoś #761 Napisano 13 Sierpnia 2013 Witam prosze i mnie dopisac 1. bartekzks 2. Kujawsko-Pomorskie , Toruń 3. duza wlepa na tylnej klapie , lewa strona 4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wuuf Zgłoś #762 Napisano 17 Sierpnia 2013 1. WUUF 2. Warmińsko-Mazurskie - Mrągowo 3. Duża Vlepa Regionalna na lewej, dolnej stronie tylnej szyby 4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maideneek Zgłoś #763 Napisano 19 Sierpnia 2013 1. maideneek / lizak 2. Podkarpackie - Leżajsk 3. duża wlepa na tylnej szybie i małe linki na szybach z tyłu bocznych 4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozi31 Zgłoś #764 Napisano 21 Sierpnia 2013 1. Kozi31 2. Kujawsko-Pomorskie , Brodnica 3. mała wlepa na tylnej szybie , lewa strona 4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz Zgłoś #765 Napisano 22 Września 2013 (edytowane) Danek, z racji zmiany auta, bardzo proszę o zmianę. Było tak - http://forum.vw-passat.pl/threads/6231-Naznaczeni?p=240105&viewfull=1#post240105 A ma być tak: 1. Łukasz 2. Małopolskie (Tuchów/Tarnów) 3. Mała czarna wlepka na klapie + mała wlepka na grillu http://forum.vw-passat.pl/threads/137257-VW-Passat-B6-3C-Variant-2-0TDI-170KM-2007r-Highline PS. A tak w ogóle to wcześniejszy B5 3BG sprzedany został rok temu kuzynowi mojej żony i cały czas śmiga po PL z wlepą, więc jak by ktoś go oblukał to nie trąbić, bo właściciel mimo że uprzedzony o tym, to i tak chyba nie będzie wiedział o co chodzi Edytowane 6 Października 2015 przez Łukasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danek75 Zgłoś #766 Napisano 22 Września 2013 Zrobione Ale ja nie mam wpływu na to, jak ma być w poście :fajny Po prostu jest teraz link do twojego ostatniego wpisu w tym temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz Zgłoś #767 Napisano 23 Września 2013 Zrobione Ale ja nie mam wpływu na to, jak ma być w poście :fajny Po prostu jest teraz link do twojego ostatniego wpisu w tym temacie. Super, dzięki, o to chodziło Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian2229 Zgłoś #768 Napisano 22 Października 2013 (edytowane) 1. damian2229 2. Mazowieckie (Mińsk Mazowiecki) 3. Mała Czarna Wlepka na tylnej klapie z lewej strony 4. Edytowane 22 Października 2013 przez damian2229 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kudin89 Zgłoś #769 Napisano 22 Października 2013 1.kudin89 2.Śląskie może być i Holandia 3.Wlepa na tylnej szybie plus linki na szybach tylnych bocznych 4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
POPEK Zgłoś #770 Napisano 31 Października 2013 1. POPEK 2. Podkarpackie 3. Duża wlepa na tylnej szybie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gerberto Zgłoś #771 Napisano 10 Listopada 2013 1.Gerberto 2.Zachodniopomorskie na granicy z Lubuskim. 3.Wlepa na tylnej szybie z lewej strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zarembaz Zgłoś #772 Napisano 10 Listopada 2013 (edytowane) zarembaz Mazowieckie (Warszawa+ czasami Łomża, Sieradz) wlepa na tylnej szybie po lewej stronie Edytowane 12 Listopada 2013 przez zarembaz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eltom Zgłoś #773 Napisano 13 Listopada 2013 Proszę o usunięcie mnie z listy. Auto sprzedane. Poniżej mój post w tym wątku. http://forum.vw-passat.pl/threads/6231-Naznaczeni?p=1189830&viewfull=1#post1189830 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danek75 Zgłoś #774 Napisano 13 Listopada 2013 Nie marudź A co mi po twoim poście? Sam go wyedytuj :fajny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eltom Zgłoś #775 Napisano 13 Listopada 2013 Zwróć uwagę Kolego, że jest to niemożliwe No dobra, niech ten post zostanie... Najwyżej jak zmienię auto, to poproszę któregoś z Modów o edycję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danek75 Zgłoś #776 Napisano 14 Listopada 2013 Jak niemożliwe? Edytowanie własnego posta niemożliwe? Tomuś - odstaw zioło Kasujesz wszystko co jest w poście, dajesz tam obojetnie co - i po sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KruK Zgłoś #777 Napisano 15 Listopada 2013 Jak niemożliwe? Danio, lepiej Ty odstaw te zioło w tym poście "eltom" jest gościem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz Zgłoś #778 Napisano 15 Listopada 2013 Adaś, chyba Ty jednak zioło masz za mocne, a nie Danek... Tomek owszem jest "gościem", ale nie w poście, tylko w wątku, czyli jest autorem postu i nieważne czy w swoim czy w cudzym wątku, swój post zawsze można wyedytować (chyba, że wątek jest zamknięty, ale to inna sptawa). A apropo's zielska, to z drugiej strony... kto tam wie co ten Danek z Afganistanu naprzywoził Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KruK Zgłoś #779 Napisano 15 Listopada 2013 Adaś, chyba Ty jednak zioło masz za mocne, a nie Danek... to mi lepiej powiedz, jak ma wyedytować posta, który był przypisany do już dawno nieistniejącego konta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz Zgłoś #780 Napisano 15 Listopada 2013 Jeśli konto nie istnieje, to co mu do niego??? To w takim razie to nie jego konto, bo ono nie istnieje, a on jest na forum... Weź mnie oświeć, bo nie ogarniam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach