Gość bojryss Zgłoś #41 Napisano 4 Stycznia 2012 niestety są limity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niwdew Zgłoś #42 Napisano 5 Stycznia 2012 http://www30.zippyshare.com/v/41133792/file.html gdzie to podmienic, u mnie nie ma takich plików w xbmc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mielke Zgłoś #43 Napisano 5 Stycznia 2012 gdzie to podmienic, u mnie nie ma takich plików w xbmc? tą paczkę wrzuć w folder Polish TV, potem zmień ścieżki dostępu w plikach: - sc.php -Telewizja x32/x64(zależnie od systemu) -weebTV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pasat Zgłoś #44 Napisano 5 Stycznia 2012 Sprawdzał ktoś, nie robaków, trojanów itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mielke Zgłoś #45 Napisano 5 Stycznia 2012 Sprawdzał ktoś, nie robaków, trojanów itp...kaspersky nic nie wykrył ale też Tobie nikt nie każe korzystać z tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pasat Zgłoś #46 Napisano 5 Stycznia 2012 No jasne. Korzystamy w zamian za oglądanie reklam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martarno Zgłoś #47 Napisano 5 Stycznia 2012 Witam Mam prośbę do Rafała, o to żeby jeszcze raz wstawił wszystkie pliki potrzebne du uruchomienia tego programu, bo dużo było zamieszania i różnych update`ów i już się gubię co i jak wgrać i co pozmieniać. Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mielke Zgłoś #48 Napisano 5 Stycznia 2012 WitamMam prośbę do Rafała, o to żeby jeszcze raz wstawił wszystkie pliki potrzebne du uruchomienia tego programu, bo dużo było zamieszania i różnych update`ów i już się gubię co i jak wgrać i co pozmieniać. Z góry dzięki zerknij tu http://chomikuj.pl/mielke/Darmowa_tv,1246149856.ziphttp://chomikuj.pl/mielke/Darmowa_tv,1246149856.zip i pobierz ostatnią wrzuconą moją aktualkę Instrukcje co i jak masz tu http://pgc-play.pl/poradniki/94054-telewizja-kablowa-na-twoim-komputerze.html jak coś to wal na gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niwdew Zgłoś #49 Napisano 5 Stycznia 2012 tą paczkę wrzuć w folder Polish TV, potem zmień ścieżki dostępu w plikach: motyla noga nie mam takiego folderu w xbmc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mielke Zgłoś #50 Napisano 5 Stycznia 2012 motyla noga nie mam takiego folderu w xbmcale ja też nie mam tego folderu może wrzuć screen z nim (lub napisz po co szukasz tego) bo nie kojarzę go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niwdew Zgłoś #51 Napisano 5 Stycznia 2012 okej doczytałem ze potrzeba mi aktualizacji, powiedz dalej limity nie dają normalnie ogladac? U ciebie to stoi na windowsie czy linuxie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mielke Zgłoś #52 Napisano 5 Stycznia 2012 okej doczytałem ze potrzeba mi aktualizacji, powiedz dalej limity nie dają normalnie ogladac?U ciebie to stoi na windowsie czy linuxie? limity są co 40min oglądania (na razie nie do obejścia) ja mam to na win 7 32 i 64 i działa na obu Jak wyskoczy ze czas się skończył to restart routera i oglądasz dalej (zmienić IP trzeba) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pasat Zgłoś #53 Napisano 14 Stycznia 2012 A jak zmienić IP na neostradzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mielke Zgłoś #54 Napisano 14 Stycznia 2012 A jak zmienić IP na neostradzie?rozłączyć modem lub router na chwile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość bilyboy Zgłoś #55 Napisano 14 Stycznia 2012 a co zrobić jak ma sie stałe ip ( kablówka)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mielke Zgłoś #56 Napisano 14 Stycznia 2012 a co zrobić jak ma sie stałe ip ( kablówka)?? nic nie zrobisz jak masz stałe ip tylko czekać możesz lub wykupić premium za 15zł miesięcznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojta Zgłoś #57 Napisano 14 Stycznia 2012 justin tv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość bilyboy Zgłoś #58 Napisano 15 Stycznia 2012 no dobra a ktoś może dysponuje jakimś innym interfejsem niż ten .bat? szukam łatwiejszego sposobu do zdalnego przełączana programów a w tym .bat jest to niewygodne. a jak nie ma czegoś takiego to jak wpisać w bat login i hasło jakie wykupie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mielke Zgłoś #59 Napisano 15 Stycznia 2012 to jak wpisać w bat login i hasło jakie wykupie?to wpisujesz na str weebtv ktoś może dysponuje jakimś innym interfejsem niż ten .batprzeczytaj wątek http://pgc-play.pl/poradniki/94054-telewizja-kablowa-na-twoim-komputerze.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mielke Zgłoś #60 Napisano 6 Lipca 2012 Witam Temat proszę zamknąć bo tv gratis nie powróci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach