Skocz do zawartości
yunivers

Jakie perfumy wybrac...

Rekomendowane odpowiedzi

mój człowiek. Kręcą biznes od niedawna, a ceny nie są najgorsze. Możesz raz zaryzykować i wziąć coś niedrogiego.

Ja juz zrobiłem zapas i mam po 3 butle każdego specyfika :D

Miałem na myśli takie:

beztytuuqtx.jpg

Cena: 68$ x 2.99 zł = 203.32 zł :hyhy:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak będziecie mieli okazje, to "wąchnijcie" Carolina Herrera 212 Men cena w douglas-ie od 250 do 300zł, ale bardzo przyjemny zapach! no i jeszcze to : "Yves Saint Laurent La Nuit De L Homme" ale zapach bardziej słodki.:707::707:

Edytowane przez mlodyzx6r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak się Wam podobają perfumy Bruno Banani, np. Made for men, Pure man :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie,

przypominam, że prowadzę perfumerią internetową perfumette.pl. Cały czas dodajemy nowe kategorie produktowe takie jak: peelingi, kremy, podkłady i wiele innych. Ostatnią nowością są plastry oczyszczające organizm z toksyn BioDetox.

Gorąco zapraszam i tak jak pisałem kiedyś dla forumowiczów zniżki lub dodatkowe prezenciki :)

Pozdrawiam Was,

Jarecki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam serdecznie,

przypominam, że prowadzę perfumerią internetową perfumette.pl. Cały czas dodajemy nowe kategorie produktowe takie jak: peelingi, kremy, podkłady i wiele innych. Ostatnią nowością są plastry oczyszczające organizm z toksyn BioDetox.

Gorąco zapraszam i tak jak pisałem kiedyś dla forumowiczów zniżki lub dodatkowe prezenciki :)

Pozdrawiam Was,

Jarecki

to może strzelisz wątek w ogłoszeniach komercyjnych ?? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Miałem na myśli takie:

zaczepiste ;]

i jeszcze CK be

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
to może strzelisz wątek w ogłoszeniach komercyjnych ??

Oczywiście.

Pozdrawiam,

Jarecki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z czystym sumieniem polecam armani code , mialem duzo roznych marek ale armani bije na glowe wszystkie zapachy. trwaloscia,zapachem, intensywnoscia poprostu wszystkim ale tylko zagraniczne perfumy u nas w polsce w sephorach czy doglasach niema takich dobrych produktów jak na zachodzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ale tylko zagraniczne perfumy u nas w polsce w sephorach czy doglasach niema takich dobrych produktów jak na zachodzie

No niestety....

Kupiłem ojcu jakiś czas temu Old Spice Original a/s. Jako, że ojciec kiedyś kiedyś dawno temu używał takiego zapachu to stwierdził, że ten obecny jest inny. Przywiozłem mu z Walii i zapach prawie taki sam jak w tym "polskim", a prawie robi wielką różnicę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

potestuj w polsce w kosmetycznym, zamów przez allegro z zagranicy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zabawne sa te swteirdzenia, ze ten zapach jest ladniejszy i bije na glowe ten drugi hehehe...

PS. Czy czasem z tym Old Spice nie jest tak, ze te na wschod sa mniej pachnace, niz te z zachodu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi