Danek75 Zgłoś #81 Napisano 3 Stycznia 2011 mój człowiek. Kręcą biznes od niedawna, a ceny nie są najgorsze. Możesz raz zaryzykować i wziąć coś niedrogiego. Ja juz zrobiłem zapas i mam po 3 butle każdego specyfika Acqua Di Gio - Giorgio Armani. Miałem na myśli takie: Cena: 68$ x 2.99 zł = 203.32 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mlodyzx6r Zgłoś #82 Napisano 3 Stycznia 2011 (edytowane) jak będziecie mieli okazje, to "wąchnijcie" Carolina Herrera 212 Men cena w douglas-ie od 250 do 300zł, ale bardzo przyjemny zapach! no i jeszcze to : "Yves Saint Laurent La Nuit De L Homme" ale zapach bardziej słodki.:707: Edytowane 3 Stycznia 2011 przez mlodyzx6r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun_VW Zgłoś #83 Napisano 3 Stycznia 2011 A jak się Wam podobają perfumy Bruno Banani, np. Made for men, Pure man Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarecki Zgłoś #84 Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam serdecznie, przypominam, że prowadzę perfumerią internetową perfumette.pl. Cały czas dodajemy nowe kategorie produktowe takie jak: peelingi, kremy, podkłady i wiele innych. Ostatnią nowością są plastry oczyszczające organizm z toksyn BioDetox. Gorąco zapraszam i tak jak pisałem kiedyś dla forumowiczów zniżki lub dodatkowe prezenciki Pozdrawiam Was, Jarecki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mielke Zgłoś #85 Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam serdecznie,przypominam, że prowadzę perfumerią internetową perfumette.pl. Cały czas dodajemy nowe kategorie produktowe takie jak: peelingi, kremy, podkłady i wiele innych. Ostatnią nowością są plastry oczyszczające organizm z toksyn BioDetox. Gorąco zapraszam i tak jak pisałem kiedyś dla forumowiczów zniżki lub dodatkowe prezenciki Pozdrawiam Was, Jarecki to może strzelisz wątek w ogłoszeniach komercyjnych ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arsen Zgłoś #86 Napisano 5 Kwietnia 2011 Miałem na myśli takie: zaczepiste ;] i jeszcze CK be Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarecki Zgłoś #87 Napisano 6 Kwietnia 2011 to może strzelisz wątek w ogłoszeniach komercyjnych ?? Oczywiście. Pozdrawiam, Jarecki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Armani85@ Zgłoś #88 Napisano 24 Września 2011 Ja z czystym sumieniem polecam armani code , mialem duzo roznych marek ale armani bije na glowe wszystkie zapachy. trwaloscia,zapachem, intensywnoscia poprostu wszystkim ale tylko zagraniczne perfumy u nas w polsce w sephorach czy doglasach niema takich dobrych produktów jak na zachodzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun_VW Zgłoś #89 Napisano 24 Września 2011 ale tylko zagraniczne perfumy u nas w polsce w sephorach czy doglasach niema takich dobrych produktów jak na zachodzie No niestety.... Kupiłem ojcu jakiś czas temu Old Spice Original a/s. Jako, że ojciec kiedyś kiedyś dawno temu używał takiego zapachu to stwierdził, że ten obecny jest inny. Przywiozłem mu z Walii i zapach prawie taki sam jak w tym "polskim", a prawie robi wielką różnicę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hightower Zgłoś #90 Napisano 26 Września 2011 potestuj w polsce w kosmetycznym, zamów przez allegro z zagranicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal1980 Zgłoś #91 Napisano 29 Września 2011 Zabawne sa te swteirdzenia, ze ten zapach jest ladniejszy i bije na glowe ten drugi hehehe... PS. Czy czasem z tym Old Spice nie jest tak, ze te na wschod sa mniej pachnace, niz te z zachodu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach