KruK Zgłoś #781 Napisano 2 Października 2011 i w SPI słonecznie, więc postaram się zajechać na HS'a choćby po krzesełko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiekh Zgłoś #782 Napisano 2 Października 2011 ST również cieszy się piękną pogodą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komandos Zgłoś #783 Napisano 2 Października 2011 Dzięki za HS-a.Było jak zwykle super.Do następnego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johny x Zgłoś #784 Napisano 2 Października 2011 Ja też dziękuję Wszystkim :kumple , za liczne przybycie . Pozdrawiam i do następnego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiekh Zgłoś #785 Napisano 2 Października 2011 Tychy również dziękują za HS'a do następnego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacenty64 Zgłoś #786 Napisano 2 Października 2011 Też pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macieks-c Zgłoś #787 Napisano 2 Października 2011 Dzięki za jak zawsze sympatyczne spotkanie i super atmosferę Do następnego Kilka fotek: https://picasaweb.google.com/110996703874616116901/HS021020103Stawy# Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robcyk Zgłoś #788 Napisano 2 Października 2011 Dziękuje bardzo za super spotkanko i Pozdrawiam wszystkich i do następnego Spota. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariano2004 Zgłoś #789 Napisano 2 Października 2011 Dzięki za spocik:) fajnie było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KruK Zgłoś #790 Napisano 2 Października 2011 (edytowane) i ja bardzo dziękuję a tutaj kilka fot ode mnie: KLIK btw... [/url] ...bunkrów nie ma, ale też jest ZAJEBIŚCIE... pozdr0 Edytowane 2 Października 2011 przez KruK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rainman777 Zgłoś #791 Napisano 2 Października 2011 Ja również dziękuję jak zawsze z Hota spory spot się zrobił Komandir składał na szybko dokładkę z Rline Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aadam89 Zgłoś #792 Napisano 2 Października 2011 Dzięki za spota pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyber Zgłoś #793 Napisano 2 Października 2011 Ah szkoda, że byłem po za śląskiem tak to bym wpadł z chłopakami z PassatSlask Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aadam89 Zgłoś #794 Napisano 2 Października 2011 Tyber reprezentacja passatslask była obecna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyber Zgłoś #795 Napisano 2 Października 2011 aadam89 - bardzo mnie to cieszy . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariano2004 Zgłoś #796 Napisano 3 Października 2011 ma ktoś jeszcze jakieś fotki ze spotu? czy to juz wszystko;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rainman777 Zgłoś #797 Napisano 28 Października 2011 To co jutro HS McDrive os.Tysiąclecia godz: 15:00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KruK Zgłoś #798 Napisano 28 Października 2011 chciałbym, ale u mnie może się nie udać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komandos Zgłoś #799 Napisano 28 Października 2011 Jak się wyrobie z meczu to podjadę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiekh Zgłoś #800 Napisano 29 Października 2011 Chętnie bym się wybrał, ale jade uskuteczniać drobny alkoholizm w góry .. Pozdro dla wszystkich obecnych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach