Skocz do zawartości
pobs

ZAGRANICZNY OFF TOPIC - czyli rozmowy o wszystkim

Rekomendowane odpowiedzi

użyj z auta

krutko i na temat, na kazdym zlocie moje auto jest odpalane na kable pomimo ze jest agregat he. Trzeba bywac na zlotach to bym nie musial tu sie rozpisywac

Edytowane przez bialek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
krutko i na temat, na kazdym zlocie moje auto jest odpalane na kable pomimo ze jest agregat he. Trzeba bywac na zlotach to bym nie musial tu sie rozpisywac
to prawda jak ja bylem na ED38 to Zibi odpalal swojego dwa razy :D bo mial podlaczona chlodziarke na alko ikazdy pchal do niego hehe:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ktos tam potrzebowal kiedys vin zdekodowac - pisac jeszcze raz

Dzięki za info na maila - Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jednak wole kupic opone z 2013 niz z 2010 30zl taniej

Co do tych warsztatow I lakienikow to niby

Jedni z lepszych I polecani w regionie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
stanela w miejscu. Do tych ktorzy beda na edycji, agregat bedzie trzeba wypozyczyc bo poluje na jebaju ale sobie licza

nie mam pojęcia jak potrzebujecie ale w aldim mają promocje na to

https://www.aldi.co.uk/en/specialbuys/thursday-specialbuys-4th-july/product-detail/ps/p/800w-generator/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witka Pany:)

tym razem juz z Uk, dzis wrocilismy, podroz bez przygod, co najwazniejsze bez kontroli policji. droga ok, nie liczac czasem i malej przygody- niski poziom oleju, ale to zalatwilem kupujac banieczke z lejem w Chrzanowie. urlop rzeklbym fantastyczny, pare starych twarzy spotkalem, odpoczalem, co trzeba zalatwione i napilem sie jak przystalo:)

tak ze dobrego weekendu wszystkim, ja jeszcze strzele drina i ide spac bo noc nieprzespana za mna;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witka Pany:)

tym razem juz z Uk, dzis wrocilismy, podroz bez przygod, co najwazniejsze bez kontroli policji. droga ok, nie liczac czasem i malej przygody- niski poziom oleju, ale to zalatwilem kupujac banieczke z lejem w Chrzanowie. urlop rzeklbym fantastyczny, pare starych twarzy spotkalem, odpoczalem, co trzeba zalatwione i napilem sie jak przystalo:)

tak ze dobrego weekendu wszystkim, ja jeszcze strzele drina i ide spac bo noc nieprzespana za mna;)

No to fajnie ze wszystko git malina Grzesiu powiec jakie ceny Diesla w Niemczech

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość sebp75

jak jak bylem w Maju to na tanku 8-9 funtow taniej niz tu i z 4 funty niz w PL ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin, ja tankowalem w niemcowni Aral ultimate przy autobanie za 1.57 ojro, w drodze do pl chyba kapke tansze. lubie niemieckie paliwo bo samochod pod noga ciut zwawszy:) a na polskim to jakby na 2 tloki hy hy;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc Panowie :) gdybyście wiedzieli o jakimś zadbanym golfie mk4 gt tdi 150PS (arl) na sprzedaż to poproszę o info :)

aha,koniecznie 5 drzwiowy i z szyberdachem :) pozdrowionka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Marcin, ja tankowalem w niemcowni Aral ultimate przy autobanie za 1.57 ojro, w drodze do pl chyba kapke tansze. lubie niemieckie paliwo bo samochod pod noga ciut zwawszy:) a na polskim to jakby na 2 tloki hy hy;)

ja mam podobne odczucie zawsze jak jade do PL to gdzies tam w niemczech sie tankuje i na ich paliwie samoch chce jechac zaleje w PL na Orlenie to jakis mol ale na BP mi sie wydaje ze lesze paliwo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U siebie to samo zauważyłem. Orlen - brak mocy. BP - auto normalne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witka panowie.

Macie moze jakies promocyjne kody na promy ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wolne zarty moj drogi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Alo alo Pany, nie wiem na jak dlugo ale zawitalem do UK!

Nie orientuje sie ktos cos w klimatach jakiejs roboty w obrebie Peterborough :) ?

Pozdro z PE15!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Alo alo Pany, nie wiem na jak dlugo ale zawitalem do UK!

Nie orientuje sie ktos cos w klimatach jakiejs roboty w obrebie Peterborough :) ?

Pozdro z PE15!

Pawel moze juz widziales jesli nie to zobacz sobie

http://www.peterboroughpl.com/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wolne zarty moj drogi...

bylo to skierowane do mnie??

Jesli tak to ... nie zartowalem

photo.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
U siebie to samo zauważyłem. Orlen - brak mocy. BP - auto normalne.
popieram. do tego odrawdzam rafinerię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
popieram. do tego odrawdzam rafinerię.[/QUO widze ze nie tylko ja po tankowaniu zauwazylem roznice w niemcach? paliwko rewelka w polsce jak sie tankowalem na powrot , to podjechalem na shella i nalalem vipower czy jakus tak bo jeszcze jakas dobra cena byla a i pan zapodal karte co dalo tez znizke :hyhy i auto tez ozylo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz nasz Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności