pawelekk Zgłoś #1 Napisano 23 Października 2009 Zakupiłem poduszki do spwojego passka 1.9 tdi 110 km AFN. Na jednej gwint był maźnięty niebieską farbą, na drugiej zieloną farbą. Kupując dowiedziałem się że są to poduszki - lewa i prawa. Wyglądają identycznie ale mają pewnie inną twardość. Skąd mam wiedziec na którą stronę jaki kolor założyć ? Na starych poduszkach nic nie ma.. Mechanik założył mi nowe tak na oko i niestety ale drży po wymianie cała buda. Nie było tego wcześniej. Jest szansa, że założył poduszki po niewłaściwych stronach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danek75 Zgłoś #2 Napisano 23 Października 2009 (edytowane) Zakupiłem poduszki do spwojego passka 1.9 tdi 110 km AFN. Na jednej gwint był maźnięty niebieską farbą, na drugiej zieloną farbą. Kupując dowiedziałem się że są to poduszki - lewa i prawa. Wyglądają identycznie ale mają pewnie inną twardość. Już wcześniej w którymś poście pisałem, że nie ma różnic pomiędzy poduszkami. Różnica jest za to w cenie, bo poduszka prawa ma dodatkowo gumowa osłonę - co po kalkulacji wychodzi, ze za samą gume płaci się 40 zł. Poduszki mają jednakową twardość kolego. EDIT// Popatrz w tym temacie - post nr 171 na stronie która ci podałem http://forum.vw-passat.pl/showthread.php?t=379&page=9&highlight=poduszki Edytowane 23 Października 2009 przez Danek75 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackrally Zgłoś #3 Napisano 23 Października 2009 niestety ale drży po wymianie cała buda Pochwal się jakiej firmy te poduszki kupiłeś, bo poduszka poduszce nie równa. Najlepij po cenie to widać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelekk Zgłoś #4 Napisano 23 Października 2009 70 zl za sztuke dałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tony_w Zgłoś #5 Napisano 23 Października 2009 70 zl za sztuke dałem Zamienił stryjek siekierkę na kijek... Najlepiej skomentował to marecek w TYM wątku - post #6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelekk Zgłoś #6 Napisano 24 Października 2009 Dajcie mi namiary na jakiś sklep, etc. gdzie moge kupić oryginalne poduchy do passka. Bo na allegro nic nie ma. SPRAWA PILNA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tony_w Zgłoś #7 Napisano 24 Października 2009 http://forum.vw-passat.pl/showthread.php?t=62357 Przeczytaj dokładnie wątek a dowiesz się jak kupić taniej - zniżki dla forumowiczów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach