Pjotrm Zgłoś #4661 Napisano 12 Marca 2015 to co jak będzie ciepło to jakiś plener i wcześniejsza pora? a jak chłodniej to standardowa godzinka i w karczmie na Ptaku ? jakieś zagadnienia w tym temacie Mariusz Nie było odzewu więc nie łatwiłem urlopu. Jak chcesz możemy gdzieś sie styknąć ale przy kawce bo ja na noc do syfu muszę iść. Jutro sie zdzwonimy co do spota :kumple Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piranoss Zgłoś #4662 Napisano 13 Marca 2015 (edytowane) Piotr to leniuc*** przed praca a ja będę wygrzewał się w łóżku bo na L4 siedzę A jak będzie chęć to można w następna Sobotę gdzieś się wybrać edit: czemu sobie system wycina teksty i je cenzuruje i nie pozwala na wpisanie słowa -len i u c h u j e Edytowane 13 Marca 2015 przez Piranoss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kusiek Zgłoś #4663 Napisano 14 Marca 2015 A jak będzie chęć to można w następna Sobotę gdzieś się wybrać No do Poraju na jajeczko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pjotrm Zgłoś #4664 Napisano 31 Maja 2015 Czy w czerwcu spotykamy się na jakiegoś grillika ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piranoss Zgłoś #4665 Napisano 31 Maja 2015 Ja zawsze jestem za chyba ze Agatę rozerwie już Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
killerek Zgłoś #4666 Napisano 1 Czerwca 2015 Ja jestem za. Przyjechałbym ze swoją ciężaróweczką Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kusiek Zgłoś #4667 Napisano 1 Czerwca 2015 Przyjechałbym ze swoją ciężaróweczką że hę ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
killerek Zgłoś #4668 Napisano 1 Czerwca 2015 że hę ? Przyjechał bym ze swoją drugą połówką która ma coś w brzuszku:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkowa Zgłoś #4669 Napisano 3 Czerwca 2015 Witam trochę ruchu się tu zrobiło :padaka może wreszcie uda nam się spotkać. My jesteśmy jak najbardziej za. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piranoss Zgłoś #4670 Napisano 4 Czerwca 2015 No to widzę ze spotkanko dojdzie do skutku :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kusiek Zgłoś #4671 Napisano 7 Czerwca 2015 My też się piszemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pjotrm Zgłoś #4672 Napisano 9 Czerwca 2015 No to gdzie świętujemy ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkowa Zgłoś #4673 Napisano 9 Czerwca 2015 To spotykamy się w sobotę?? Jak tak to może standardowo na,kwadracie w Pabianicach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kusiek Zgłoś #4674 Napisano 10 Czerwca 2015 No to gdzie świętujemy ?? u ciebie na podwyrku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iwona 19 Zgłoś #4675 Napisano 11 Czerwca 2015 Na strzałce?-- nowy dywan położyli na wjeździe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pjotrm Zgłoś #4676 Napisano 13 Czerwca 2015 u ciebie na podwyrku Przyjedź wcześniej to zapakujemy grilla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piranoss Zgłoś #4677 Napisano 13 Czerwca 2015 Niestety nie dojadę rodzinka nam się dziś zwala, w sumie nic dziwnego ale ukradkiem liczyłem że wyrwę się na 1-2h Ale żeby dojechać na następny spot już nie powinno być problemów Bawcie się dobrze Pozdrawiamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kusiek Zgłoś #4678 Napisano 13 Czerwca 2015 Piotruś dzięki za spotkanko śmeiejo się i kaszlo Pozdro do zo ba w Ślesinie :kumple Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kusiek Zgłoś #4679 Napisano 1 Lipca 2015 (edytowane) Kolejny spot wypada nam 11.07 czekamy na propozycję spotkania.Ps wypadało by opić Piranossków pociechę Edytowane 2 Lipca 2015 przez Kusiek Pomyłka w dacie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piranoss Zgłoś #4680 Napisano 1 Lipca 2015 No będziemy będziemy może nie na długo ale swoje musimy odbębnić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach