Skocz do zawartości
Łysy

Nasze pogawędki na każdy temat

Rekomendowane odpowiedzi

witam

kupię turbinę do ATJ moja właśnie dziś skończyła swój żywot. Możecie polecić jakąś dobra firmę, która prowadzi sprzedaż używanych turbin w dobrym stanie i cenie, albo jakiś szrot.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
nie według mnie tylko według polskiego prawa...

nie dowolnie wymieniać, ale w przypadku stwierdzenia wady możesz rządać przywrócenia zgodności towaru konsumenckiego z umową (nieodpłatną naprawę lub wymianę towaru na nowy), natomiast jeżeli usunięcie lub wymiana towaru jest niemożliwa i nieopłacalna to jako kupujący możesz żądać odstąpienia od umowy lub domagać się obniżenia ceny

i to już jest podstawą aby odpowiedź na Twoje rządanie była negatywna. w końcu to sprzedawca ma się ustosunkować do Twojego rządania, jesli stwierdzi że dany przedmiot był używany niewłaściwie to Ty musisz udowodnić, że wada wynikła z niesprawności, a nie Twojej winy -co oczywiście nie jest takie łatwe

Witek ,włącz sobie opcję sprawdzania pisowni j. polskiego.

Ciebie nic to nie kosztuje, a innych nie będą oczy bolały. Poprawnie jest żądać.;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakbyś nie zauważył Jurku studiuję grafikę użytkową, a co za tym idzie był to celowy zamysł artystyczny :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jakbyś nie zauważył Jurku studiuję grafikę użytkową, a co za tym idzie był to celowy zamysł artystyczny :P
To poczytaj sobie regulamin. Chyba że chcesz sobie z Młodym na urlopie posiedzieć.:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4.7 Straszliwe kaleczenie języka polskiego

:P

fy w okule niesnaće ziem na sdu3e :D

Edytowane przez witek-b5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
witam

kupię turbinę do ATJ moja właśnie dziś skończyła swój żywot. Możecie polecić jakąś dobra firmę, która prowadzi sprzedaż używanych turbin w dobrym stanie i cenie, albo jakiś szrot.

Przed podjęciem ostatecznej decyzji napisz do mnie na PW albo lepiej sms bo jestem jeszcze do 18.07 na urlopie i na neta wchodze sporadycznie.

tel. masz na PW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niech tylko któryś teraz spróbuje tylko mnie nie zauwazyć na mieście (podpis) :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
niech tylko któryś teraz spróbuje tylko mnie nie zauwazyć na mieście (podpis)

nie tylko nie poznam ale i się nie przyznam, że widziałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mi si podoba:) Wegiel zielony, Ty czerwony, ta audi a3 ze szczeina też kolorowe:) coraz więcej takich aut widać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty lepiej zdjęcia pokaż z wyjazdu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a mi si podoba
To zrób swojego na fiolet Czar PeGeEr. :P

Że tak się odezwę jak dla mnie z dupy. Nie wiem, ale cieszę się że nie mam artystycznych jazd bo jeszcze bym skopał swojego czarnucha robiąc mu paski albo szachownicę na błotniku. Mnie się nie podoba, ale cóż wiele rzeczy mi się nie podoba. miałem kiedyś kolegę który swój motocykl trojkę obudował deskami, z tyłu to wyglądało jak wiejski wychodek, miało to wycięte serducho i zamiast lamp dwa słoiki po bokach. Taką miał chłopak jazdę jak sobie pociągnął jointa i ją zrealizował. Na ulicach wzbudzał sensację, w czasach komuny można było wszystko zarejestrować. Na zlot ciężkich motocykli wjechaliśmy z pompą i jako wielka sensacja. Koleś dostał nagrodę za największą fantazję. Ale u ciebie Witku czemu to ma służyć? No ale cóż taki jest świat i wariatów i odjazdowców nie brakuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ale u ciebie Witku czemu to ma służyć?

Żeby nie było to ja nie oceniam realizacji czy coś, tylko sam pomysł, który i mi się wydaje dziwny, ale to nie oznacza, że krytykuję kogoś za takie fantazję gdyż jak napisał Jacek:

No ale cóż taki jest świat i wariatów i odjazdowców nie brakuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może być?:D

SDC11515.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ale u ciebie Witku czemu to ma służyć?

testowi -na przyszły sezon planuje już coś znacznie większego i dalej trwają rozważania nad stroną wizualną ;) zatem za wszsytkie opinie (najlepiej w temacie auta) będę bardzo wdzięczny :)

---------- Post added at 20:32 ---------- Previous post was at 20:30 ----------

może być?

pytasz o opcje rakieta (tyłek strasznie Ci siedzi)? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
może być?

Ty jesteś many, jedziesz do Chorwacji pstrykać zdjęcia autom?? :) pokaż jakieś Kobiety fajne czy coś...

Edytowane przez zejnowski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisz kobiety bo te laski to może różnie zrozumieć :D i możemy się zdziwić :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
może być?
no tak czyli Chorwacja prawie niczym się nie różni od polski, no może tym że występuje na parkingach więcej "papierzaków"
Napisz kobiety bo te laski to może różnie zrozumieć i możemy się zdziwić
No właśnie obyśmy nie zobaczyli kobiety o lasce. :D Krzychu młode ładne i jędrne dziewczęta w wieku ok 20-30 lat. Takie byś chciał ujrzeć Dominiku? Bo laskę mogę ci i ja pokazać, wisi u mnie na ścianie góralska. ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o padaka dojechala i wrocila ;) a fote zrobil jak zjechala z lawety pewnie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko takie mam z typu "laski" reszte było ciężko złapać po Rakiji:D

P7110021.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zdjecie poruszone bo akurat od magdy dostal ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz nasz Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności