Maik78 Report post #81 Posted March 7, 2014 W silnikach 2.0TDI CR rozrząd wymienia się co 150t.km (tak mam w silniku CBDB) ale zawsze możesz zadzwonić do serwisu VW i się dopytać udzielają takiej informacji po VIN-ie . Pozdro. Quote Share this post Link to post Share on other sites
deuz Report post #82 Posted September 15, 2014 Witam serdecznie, odgrzewam ... Jest szansa że ktoś wrzuci choć wycinek książki w języku polski do B6-tki ? Ktoś kilka lat temu obiecał ale chyba słowa nie dotrzymał ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
artmin Report post #83 Posted September 28, 2014 Daleko nie trzeba szukać http://forum.vw-passat.pl/threads/116160-Passat-3C-%28B6%29-Dane-techniczne-wymiary-parametry-Instrukcje-do-pobrania Quote Share this post Link to post Share on other sites
deuz Report post #84 Posted September 29, 2014 Daleko nie trzeba szukać http://forum.vw-passat.pl/threads/116160-Passat-3C-%28B6%29-Dane-techniczne-wymiary-parametry-Instrukcje-do-pobrania Dzieki za info, ale niestety nie ma tam kopi ksiazki serwisowej ... Pytanie dalej aktualne ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
javwa Report post #85 Posted October 26, 2014 panowie bardzo prosze o informacje gdzi na forum umieszczone sa zdjecia wlepek waszych wspaniałych maszyn.Chcialbym zamieścic swoja ,ale nie wiem gdzie? Quote Share this post Link to post Share on other sites
misiek510 Report post #86 Posted November 28, 2014 Witam odświeżam temat Przetłumaczyłem plan serwisowy z rocznika 2010. Trochę różni się on od poprzedniego umieszczonego na forum. W związku z tym mam problem z kilkoma słówkami z języka niemieckiego, jeśli ktoś mógłby spojrzeć i pomóc w tłumaczeniu to z góry dziękuję . W załączniku są one zaznaczone na kolor żółty. plan_serwisowy_PL.pdf plan_serwisowy_DE.pdf Pozdrawiam Michał Quote Share this post Link to post Share on other sites
longin1 Report post #87 Posted July 31, 2015 Witam, Ponieważ post o "Sam naprawiam" jest zamknięty, postanowiłem napisać tutaj. Czy ktoś z Was porównywał ze sobą może takie oto pozycje książkowe: http://www.empik.com/volkswagen-passat-etzold-hans-rudiger,280215,ksiazka-p lub http://www.empik.com/volkswagen-passat-iv-generacja-opracowanie-zbiorowe,285714,ksiazka-p ? Chodzi o to, że chcę kupić i nie wiem którą wybrać. Oryginał niemiecki tłumaczony przez Polaka (WKiŁ) czy oryginał polski (AUTO)? Pozdrawiam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
robertfx10 Report post #88 Posted July 31, 2015 chcę kupić i nie wiem którą wybrać Szkoda kasy ,więcej dowiesz się z forum i z innych żródeł poprzez internet niż z tych książek gdzie wszystko jest opisane pobieżnie i niezrozumiale . To nie te ksiązki gdzie z czasów 126p i poloneza było wszystko dogłębnie opisane. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tasior69 Report post #89 Posted August 4, 2015 Pierwsza pozycja ale do golfa 4 i Bory w moim przypadku to jest to dobre dla kogoś co zaczyna przygodę z autem Było duzo opisane ale duzo oczywistych rzeczy naprawy nie zawsze wyłożone łopatologicznie Ale ogólnie to tylko koszt 2 butelek wódki co zostaje na lata nawet dla następnego nabywcy Bo jak wyzej wiecej i konkretniej jest na forum a i na YTB gdzie pełno jest filmów gdzie widac co z czym Quote Share this post Link to post Share on other sites
CBPUMA Report post #90 Posted September 16, 2015 Siema Jest tu ktoś kto przetłumaczy mi fakturę z ostatniego serwisu z Niemiec? Quote Share this post Link to post Share on other sites
CBPUMA Report post #91 Posted October 8, 2015 I co nikt się nie podejmie? Quote Share this post Link to post Share on other sites
horte Report post #92 Posted October 8, 2015 A Google nie chce pomóc? Quote Share this post Link to post Share on other sites
lowmen Report post #93 Posted August 7, 2016 Witam wszystkich, podepnę się pod temat, mianowicie zamierzam zakupić auto z Francji czy możliwe jest sprawdzenie pojazdu przez jakiś serwis, przeszukująć wszystkie największe wszedzie brak histori pojazdu. Czy aso w Francji udzieli mi informacje czy dane w książce serwisowej są prawdziwe ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simon19 Report post #94 Posted August 7, 2016 SiemaJest tu ktoś kto przetłumaczy mi fakturę z ostatniego serwisu z Niemiec? Nadal chcesz ją przetłumaczyć ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Morhol Report post #95 Posted August 8, 2016 Witam wszystkich, podepnę się pod temat, mianowicie zamierzam zakupić auto z Francji czy możliwe jest sprawdzenie pojazdu przez jakiś serwis, przeszukująć wszystkie największe wszedzie brak histori pojazdu. Czy aso w Francji udzieli mi informacje czy dane w książce serwisowej są prawdziwe ? Próbuj u kogoś z działu ogłoszeń na tym forum, dowiesz się wszystkiego o samochodzie bez wychodzenia z domu. Możesz zadzwonić do najbliższego siebie francuskiego aso ale nie licz że ci pomogą, nawet gdybyś chciał zapłacić. Ogólnie to oni teraz mają "okres wakacyjny", "są oblężeni" i mają "braki w kadrach".... Quote Share this post Link to post Share on other sites
tarot32 Report post #96 Posted November 28, 2016 witam a ma ktos moze jakas zbedna stara ksiazke serwisowa (PL lub DE) do passat B7 2.0 tdi DSG 4motion z 2012? Chodzi mi nie tyle o tabelki z czynnosciami serwisowymi co o pierwsze 20 stron gdzie pisze co kiedy robic? Mam passka z wloch i ni cholery nie panimaju... ew jakis pdf? Quote Share this post Link to post Share on other sites
WiktorCC Report post #97 Posted June 23, 2019 Czy mógłbym prosić o fotkę polskiej książki serwisowej do Passata B8 ? Szukam szukam i nie mogę znaleźć Quote Share this post Link to post Share on other sites
mati1234p Report post #98 Posted November 15, 2020 Czy znalazłby się tu ktoś tak wyrozumiały ażeby pomóc mi wyczytać najważniejsze informację z wydruku książki serwisowej? Quote Share this post Link to post Share on other sites
k.n.f. Report post #99 Posted November 12 Szukam, szukam i nie moge znalezc: serwisowka Bora 1,9 TDI 1999 AGR. Quote Share this post Link to post Share on other sites