Oskar100 Report post #1 Posted March 15 Witam. Mam problem z moim passatem B5 1.9 115km 1999r po wymianie oleju w automatycznej skrzyni biegów samochód przy wrzucaniu D nie ciągnie dopiero po chwili jest szarpnięcie i zaczyna jechać dodam ze skrzynia czasami wchodzi w tryb awaryjny Czy jest to możliwa gdy dodałem za miało oleju przy wymianie? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Oskar100 Report post #3 Posted March 17 Olej sprawdziłem jest okej. Podłączyłem komputer i czyta błedy 17116 Załączony bieg nie odpowiada położeniu drążka bieg 2 17114 Nie prawidłowe położenie biegu bieg nie odpowiada położeniu drążka 17090 Czujnik położenia drążka wyboru biegu 18169 elektrozawór blokady drążka wyboru biegu zwarcie do masy Quote Share this post Link to post Share on other sites
pisula1 Report post #4 Posted March 17 (edited) To sprawdź wszystko wokół dźwigni przełączania zakresów jazdy i pozycjoner. Edited March 17 by pisula1 Quote Share this post Link to post Share on other sites