Rafal Poplewski Report post #1 Posted February 9, 2020 (edited) Witajcie. Czy moglby ktos zerknac na ten soft??? Dodam ze dopiero raczkuje w tym temacie i jestem zielony jesli chodzi o obrabianie map... Wartosci pozmienialem w : DW,TL,SL,Boost,Svbl,Boost Limitier i troche za mocno chyba to wyszlo... Chcialbym uzyskac 145 KM i 360 NM,czy do osiagniecia tego wyniku wystarczylo by podniesc sama mapke DW i TL??? Vw Passat B5 FL 1.9TDI AWX 154 HP384 NM.bin Edited February 9, 2020 by Rafal Poplewski zapomniane wazne dane w opisie tematu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Grucha... Report post #2 Posted February 10, 2020 Po co tak wysoko podnosisz DW skoro i tak w pozostałych mapach paliwa nie przekraczasz nawet wartości, które ma na poziomie seryjnym. Boost tylko 2mbar więcej czyli nic :D, a zakładając że MAF mierzy za mało jak to w nich często bywa to na tym sofcie można nawet nic nie poczuć Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rafal Poplewski Report post #3 Posted February 11, 2020 Czesc Grucha... Dziekuje za cenne uwagi,moje bledy wynikaja z braku doswiadczenia w obrobce map,ale ucze sie i mam nadzieje ze dojde do wszystkiego wlasnie dzieki Waszym cennym dla mnie porada Dodaje wsad zrobiony od nowa nad ktorym posiedzialem troche,a wiec prosilbym o ocenienie tego co tu ,, nabalaganilem ,, Demon Passerati 173 HP 383 NM.bin Quote Share this post Link to post Share on other sites
Grucha... Report post #4 Posted February 16, 2020 Teraz dużo lepiej. Poprawiłem nieco Twój mod po mojemu Następny etap włączenie Duration i SOI. Przydało by się zlogować i zobaczyć czy dawki coś nie trzyma i czy turbo nie trzeba sterowania ruszyć. Passat B5 - AWX 1.9TDI - 130 (Demon) - 363740.rar Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rafal Poplewski Report post #5 Posted February 17, 2020 (edited) Czesc Grucha... Dziekuje ze poswieciles Swoj czas na ocene i przerobke mojego softa Niedlugo wracam do kraju,i wtedy zasiadam w passata i wgrywam tego moda no i obowiazkowo beda logi dynamiczne,oczywiscie podesle je tu do oceny i ew. poprawek ( podejrzewam ze mape N75 trzeba bedzie troche przymknac o jakies 2 % ) PS : Twoj folder z modem jest zaszyfrowany haslem Moje Logi dynamiczne po modyfikacji AWX : http://vaglogi.pl/log-011_010_008_A0NuQD2.html http://vaglogi.pl/log-001_003_004_1ofeXf.html Edited February 17, 2020 by Rafal Poplewski Wazne info Quote Share this post Link to post Share on other sites
KrystianPoland Report post #6 Posted March 18 (edited) Na 154KM jest ten soft? Warto wgrać? Edited March 18 by KrystianPoland Quote Share this post Link to post Share on other sites