Ziewal Report post #101 Posted June 24, 2019 Pewnie styczeń/luty określi się liczna osób, jeżeli chodzi o wyżywienie to załatwiaj pełne bo już raczej nikt nie chce się sam bawić we własnym zakresie jest to po prostu bardzo wygodne, mówię tu oczywiście o śniadaniach i obiedzie bo sobotnia impreza to obowiązkowo musi ją ośrodek ogarnąć, gadżety prosta sprawa w jakiejś firmie zamawiasz długopisy, smycze, torebki identyfikatory i blankiety do nich i zlotową naklejkę. Nagrody też łatwizna wymyśl 3 konkursy i w sumie 9 nagród i to na tyle jeżeli chodzi o podstawy, gorzej z jakimś grajkiem lub DJ bo i sprzęt do tego potrzebny ale masz na to prawie rok. Jeżeli chodzi o miejsce to jak widać po tym roku nie ma chętnych na organizacje więc w dupie miej, że komuś będzie daleko jak mu się nie podoba to niech sam zorganizuje no i podstawowa zasada to Ty rządzisz i jak ktoś będzie marudził to niech się buja i odeślij go do organizacji ? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
rainman777 Report post #102 Posted June 25, 2019 19 godzin temu, Ziewal napisał: Jeżeli chodzi o miejsce to jak widać po tym roku nie ma chętnych na organizacje więc w dupie miej, że komuś będzie daleko jak mu się nie podoba to niech sam zorganizuje no i podstawowa zasada to Ty rządzisz i jak ktoś będzie marudził to niech się buja i odeślij go do organizacji ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ziewal Report post #103 Posted June 25, 2019 Sorry Miły ale takie są fakty, mój zlot w jednej kwestii przez kilka osób został skrytykowany przez osoby które nigdy go nie organizowały ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
pietrek_g Report post #104 Posted June 25, 2019 No coś Ty! @Ziewal, Twój zlot był zajebisty!!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ziewal Report post #105 Posted June 25, 2019 Dziękuje ale były negatywne opinie dlatego takie mam teraz podejście Quote Share this post Link to post Share on other sites
adams Report post #106 Posted June 25, 2019 Kiedy ten zlot? bo z chęcią bym przyjechał Quote Share this post Link to post Share on other sites
pietrek_g Report post #107 Posted June 25, 2019 @Ziewal, malkontentom nigdy nie dogodzisz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ziewal Report post #108 Posted June 25, 2019 Godzinę temu, adams napisał: Kiedy ten zlot? bo z chęcią bym przyjechał Rób szybko może jeszcze da się w ten weekend ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
gonzo3553 Report post #109 Posted June 26, 2019 8 godzin temu, adams napisał: Kiedy ten zlot? bo z chęcią bym przyjechał Planowany jest 19-21 VI 2020 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Asia Report post #110 Posted June 26, 2019 A skoro w tym roku zlotu nie ma to ja zapraszam we wrześniu do Małego Leźna ? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pietrek_g Report post #111 Posted June 26, 2019 Kiedy, co i jak? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Asia Report post #112 Posted June 26, 2019 20-22.09 Agroturystyka Maryśka Małe Leźno koło Lidzbarka Welskiego http://www.agromaryska.pl/ Reszta szczegółów wkrótce ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Termosik Report post #113 Posted June 26, 2019 (edited) Oj będzie się działo,ale trzeba trochę wcześniej potrenować Edited June 26, 2019 by Termosik Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dreyfus Report post #114 Posted June 26, 2019 Dnia 24.06.2019 o 16:16, artmin napisał: Gonzo - wszystko ładnie pięknie ale zazwyczaj staraliśmy się znaleźć coś w środku Polski. Chociaż ostatnio Ziewal czy Arkady robili na Pomorzu i Mazurach. A mnie okolica bardzo pasuje by się pojawić ? 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Łysy Report post #115 Posted June 27, 2019 11 godzin temu, Dreyfus napisał: A mnie okolica bardzo pasuje by się pojawić Ciekawe czy by Ci pasowała gdyby było na wybrzeżu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dreyfus Report post #116 Posted June 27, 2019 8 minut temu, Łysy napisał: Ciekawe czy by Ci pasowała gdyby było na wybrzeżu Kiedyś się na vvmanie jeździło... Teraz stary jestem? może rodzinę zabiorę nie ma opcji... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Asia Report post #117 Posted July 7, 2019 Zapraszam !!! ? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaper65 Report post #118 Posted July 7, 2019 Kaper65+ Beata Quote Share this post Link to post Share on other sites
Asia Report post #119 Posted July 7, 2019 Dopisani ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
adamwwl1 Report post #120 Posted July 7, 2019 adamwwl1+gosiawwl1 Quote Share this post Link to post Share on other sites